Mesleğini seçemeyenler buyursunlar

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
Arkadaşlar yardımınız gerekli hemde çooook :18: ya ben üniversite sınavına gireceğim bu yıl ama hala bir meslek seçmedim sözelci olduğumdan sözelden bir bölüm seçeceğim ya da ygs'den ama sorun şu ki geleceği olan bir meslek bulamıuyorum bir türlü bve ne olacağımıda bilmiyorum resmen kafayı yiyeceğim tek derdim şuan bu. Lütfen bana yardımcı olun sözelden ya da ygsden geliri iyi ve geleceği olan meslekler hakkında görüşlerinizi paylaşın, şimdiden teşekkürler

edebiyat nasıl? yeni sistemi bilmiyorum ama hukuk eşit ağırlıktı benim zamanımda, sözelden alıyorlar mı ki şu an?

edebiyat nasıl? yeni sistemi bilmiyorum ama hukuk eşit ağırlıktı benim zamanımda, sözelden alıyorlar mı ki şu an?

Evet edebiyat ts den aliyor ama ben pek sevmiyorum edebiyati , hukukda tm den aliyor. Sozel de bolum gercekten cok az , eskiden hukuk sozelmis bence cok da mantikliymis . Cok az kaldi meslegi elimize almaya

özellikle reklamcılık
gazetecilik
radyo sinema ve televizyon
arkeoloji
sözelci olsaydım bunları düşünürdüm

zaten arkeoloji dış ülkelerde çok kazandıran bir meslek türkiyede iş sahibi olmak zor o bölümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…