Mesleğimi yapmak istiyorum :(

SETENEY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
327
1
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba,sosyal bilgiler öğretmeniyim ancak kpss ile 2 yıldır atanamadım ve çalışmak zorunda olduğum için de bir çağrı merkezinde çalışıyorum ancak hem çalışıp hem kpssye hazırlanmak pek de verimli olmuyor.Ücreti için MEB'e başvurdum çağırmadılar,dershanede çalışayım diyorum ama para alamama korkusuyla onu da yapamıyorum.Bildiğiniz bir dershane var mı güvenilir biyer?ya da ücretli yapanlar nasıl kabul edildiniz?Bu arada İst'da yaşıyorum.Sık sık aramak mı gerekiyo?Ne yapmalıyım?teşekkürler şimdiden

bizim okuldada ücretli öğretmenımız sosyal bılgıler öğrt. mezunuydu..puanınız yuksekte kalıyormuş sanırım..o da atanamadı..
ALLAHA havale edıyorum bu eğitim fakultelerını bakkal dukkanı gıbı açanları..

geçen gun bakan konferansta bıze " her mezun olan atanmak zorunda değil " dedi.. atanıncada dert bıtmıyor aslında..aile kurup yanyaa olamıyoruz kı..
"her öğretmen aile kurmak zorunda değil " demelerını beklıyorum şahsen

vazgeçmeyıp çabaladığın için kutlarım arkadaşım

çabalıyorum ama sonuç da yok ve belli bir eğitim alıp emek verip o mesleği yapamamak çok kötü

kaç kişi kendi mesleğini veya sevdiği mesleği yapabiliyor ki
gerçekten artık çok sıkıcı bir hal almaya başladı bu durum......

kaç kişi kendi mesleğini veya sevdiği mesleği yapabiliyor ki
gerçekten artık çok sıkıcı bir hal almaya başladı bu durum......

Doğrusun ama bizim alanımız uzmanlık gerektiren bir alan,öğretmenlik özel bir meslek,bu nedenle bu kadar ayağa düşmesi doğru değil,çağrı merkezinde çalışıyorum düşün artık ve bi tane bile benim durumumda insan yok,herkes AÖF'li veya lise mezunu

evet bende atanamamış bir fizik öğretmeniyim ve şu anda çağrı merkezinde çalışıyorum.berbat bir iş..özel sektör aslında tümüyle kötü...ne zaman atanacağım bilmiyorum..yaş oldu 30..umutlarım azalıyor...((katrdeşim doğum yaptı..hafta sonu il dışına çıkmam gerekiyor ve cuma günü 2-3 saatlik izni bile çok gördüler..kahretsin

aynı durumdayız canım bende kimya öğretmeniyim
gecen sene kpss den 86,54 aldım atanamadım
bu sene puanlar açıklansın inşallah daha iyi puanlar alırız
sana dhaneciliği hiç önermem, bana haftada 72 saate 400 tl teklif ettiler hem de meşhur bi dhane
ücretliye gelince ilçe milli eğitimde tanıdığın olmasıyla alakalı
bir telefonla ücretli çıkıyor insanlara
bence memurluk düşün özel sektörde çalışmak artık çok zor

aynı durumdayız,niye okudum anlamıyorum,aöf ile de bu işe girerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…