ben devlette memur olarak çalışıp mesleğini sevmeyen insanlara inanamıyorum
nedeniyse bu kadar sene bi meslek için çalışıyorsunuz, sınavlara giriyorsunuz, kazanamayınca hayata küsüyorsunuz kısacası bu sizin için büyük değer taşıyan bişeyken elde edince de istemiyorsunuz
oysaki yerinizde olmak isteyen o kadar insan varki
ben bunu sadece size de bağlamıyorum hayat şartları insanları bu duruma getiriyor farkındayım.
ve acilen sistemin düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum birçok insan sevmediği işi yapıyor günümüzde
bu da verimsizliğe yol açıyor
bence mutlu değilseniz mesleği bırakın
daha rekabetçi bi ortamda çalışmayı düşünüyorsanız yaşınızı ve branşınızı bilmiyorum ama en azından 1 sene eğitimini alarak başka bir meslekte yapabilirsiniz yada ufak bi sermayeyle bi yer açabilirsiniz
arkadaşlar konumuz öğretmenlik nasıl bir meslek,iyimi kötümü memnun olmalımıyız,olmazsak cezamız ne olmalı değil.başlığınada bakarsanız ne uzuyorum ne kısalıyorum başka alanlara geçmek için tavsiyesi olan varmı veya sınavlar hakkında bilgisi olan varmı diye sormuşum.fikri olan belirtsin.yoksa ben mesleğin kutsallığını veya tatillerini sorgulamıyorum.tamam güzel bir meslek olabilir ama bana göre değil.mesela doktorluk güzel bir meslek olabilir ama ya adamı kan tutuyorsa dimi :)))
arkadaşlar konumuz öğretmenlik nasıl bir meslek,iyimi kötümü memnun olmalımıyız,olmazsak cezamız ne olmalı değil.başlığınada bakarsanız ne uzuyorum ne kısalıyorum başka alanlara geçmek için tavsiyesi olan varmı veya sınavlar hakkında bilgisi olan varmı diye sormuşum.fikri olan belirtsin.yoksa ben mesleğin kutsallığını veya tatillerini sorgulamıyorum.tamam güzel bir meslek olabilir ama bana göre değil.mesela doktorluk güzel bir meslek olabilir ama ya adamı kan tutuyorsa dimi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?