- Konu Sahibi annemiseviyorum
-
lütfen bana bi bilgi verin( 3 aylık evliyim korunma yöntemi olarak ilk başta prezervatif kullanıyorduk anacak sonra bana mesigyna iğneyi önerdiler.
benim sorum şu bu iğne normalde regl olduğumuz gün vurulması gerekiyormuş ancak o zaman tam koruyuculuk sağlıyormuş . ben bu iğneyi regl günümden 15 gün sonra vuruldum vbe ilacın doğal etkisiyle iğne yapıldıktan 16 gün sonrada hasta oldum.... ikini iğneyide bir ay sonra vurulması gerektiği günde yaptırdım. ancak herkes diyo ki o iğnelerin sana bi koruyuculuğu olmamıştır çünkü regl gününde olamn gerekiyordu diyorlar. bu iğneyi kullanalar var mı gerçeten 2 aydır boşuna mı kullandım yani gebeliği koruyucu etkisi olmadı mı.
zaten eşimle ilşkiye o ikiay sürede ayrı yerlerde olmamız nedeni ile giremedik. bu hafta tam birleşme oldu ve ben hamile kalmak istemiyorum şu anda.
yardım edip fikir verebilirmisiniz(
mrb. kanamanın ilk 5 günü iğneyi yaptırmanda bir sakınca yok fakat ikinci ay doğru şekiilde yaptırmıssın o güne kadar korunmasız cinsel ilişkin olmadıysa endişelenmene gerek yok. geçmiş olsun
mrb. kanamanın ilk 5 günü iğneyi yaptırmanda bir sakınca yok fakat ikinci ay doğru şekiilde yaptırmıssın o güne kadar korunmasız cinsel ilişkin olmadıysa endişelenmene gerek yok. geçmiş olsun
ikinci iğneyi vurulmam gerektiği gün derken şu yani ilk iğneden 28 gün sonra yaptırdım yani ikinci iğnedede regl günüm değildi
iğne kanama olduktan sonra ilk 5 gün içinde yapılmalı öyle ise ve iğneden önce cinsel ilişkin olmadıysa sorun yapmana gerek yok kafana takılan başka bir şey varsa yardımcı olmaya çalısırım.
anlamadığım ilk iğneyi adet iken vurulamadım ama ikinci iğnemi ilk iğnemi yaptırdığım tarihten 28 gün sonra vuruldum yani ilk iğnede mi regl günümde olmalıydı koruanbilmek için
ilk veya sonraki iğneden ziyade regl kanamasının ilk 5 günü yapılması en etkili koruma sağlar buna dikkat etmeliisn anlasıldığı üzere 2 iğnede ilk 5 günü kapsamıyor?
regl başlayınca ilk 5 gün içinde iğne kullanın.evet iki iğneden ilk beş günü kapsamıyor bende bunu çok merak ediyorum
evet iki iğneden ilk beş günü kapsamıyor bende bunu çok merak ediyorum yani koruma etkisi yok mu bu iğnenin
regl başlayınca ilk 5 gün içinde iğne kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?