mesigyna iğne ... lütfen yardım edin bayanlar :((

annemiseviyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
174
6
0
Ankara
lütfen bana bi bilgi verin ( 3 aylık evliyim korunma yöntemi olarak ilk başta prezervatif kullanıyorduk anacak sonra bana mesigyna iğneyi önerdiler.

benim sorum şu bu iğne normalde regl olduğumuz gün vurulması gerekiyormuş ancak o zaman tam koruyuculuk sağlıyormuş . ben bu iğneyi regl günümden 15 gün sonra vuruldum vbe ilacın doğal etkisiyle iğne yapıldıktan 16 gün sonrada hasta oldum.... ikicni iğneyide ilk iğneyi yaptırdıktan 28 gün sonra yaptırdım. ancak herkes diyo ki o iğnelerin sana bi koruyuculuğu olmamıştır çünkü regl gününde olamn gerekiyordu diyorlar. bu iğneyi kullanalar var mı gerçeten 2 aydır boşuna mı kullandım yani gebeliği koruyucu etkisi olmadı mı.

zaten eşimle ilşkiye o ikiay sürede ayrı yerlerde olmamız nedeni ile giremedik. bu hafta tam birleşme oldu ve ben hamile kalmak istemiyorum şu anda.

yardım edip fikir verebilirmisiniz (

Son düzenleme:

mrb. kanamanın ilk 5 günü iğneyi yaptırmanda bir sakınca yok fakat ikinci ay doğru şekiilde yaptırmıssın o güne kadar korunmasız cinsel ilişkin olmadıysa endişelenmene gerek yok. geçmiş olsun

mrb. kanamanın ilk 5 günü iğneyi yaptırmanda bir sakınca yok fakat ikinci ay doğru şekiilde yaptırmıssın o güne kadar korunmasız cinsel ilişkin olmadıysa endişelenmene gerek yok. geçmiş olsun

beni aşırı derecede korkuttular doktor hanım cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
her kafadan bir ses çıkması beni çok tedirgin etti.

ilk iğne zaten hayatta korumamıştır ikinci iğneye allah kerim diyen bile oldu

birde bi konuda daha sizi rahatsız edicem ama. bana eczaneden aldığım kişi be iğne hamile olmadığınızdan emin olduğunuz herhangi bi gün yapıalbilir. iğneyi reglin ilk günü yaptırın demelerinin nedeni regl düzeniniz bozulmasın diye dedi. bende ona güvenerek vuruldum. bu doğru mu

ikinci iğneyi vurulmam gerektiği gün derken şu yani ilk iğneden 28 gün sonra yaptırdım yani ikinci iğnedede regl günüm değildi

ikinci iğneyi vurulmam gerektiği gün derken şu yani ilk iğneden 28 gün sonra yaptırdım yani ikinci iğnedede regl günüm değildi

iğne kanama olduktan sonra ilk 5 gün içinde yapılmalı öyle ise ve iğneden önce cinsel ilişkin olmadıysa sorun yapmana gerek yok kafana takılan başka bir şey varsa yardımcı olmaya çalısırım.

iğne kanama olduktan sonra ilk 5 gün içinde yapılmalı öyle ise ve iğneden önce cinsel ilişkin olmadıysa sorun yapmana gerek yok kafana takılan başka bir şey varsa yardımcı olmaya çalısırım.

anlamadığım ilk iğneyi adet iken vurulamadım ama ikinci iğnemi ilk iğnemi yaptırdığım tarihten 28 gün sonra vuruldum yani ilk iğnede mi regl günümde olmalıydı koruanbilmek için

Son düzenleme:
anlamadığım ilk iğneyi adet iken vurulamadım ama ikinci iğnemi ilk iğnemi yaptırdığım tarihten 28 gün sonra vuruldum yani ilk iğnede mi regl günümde olmalıydı koruanbilmek için

ilk veya sonraki iğneden ziyade regl kanamasının ilk 5 günü yapılması en etkili koruma sağlar buna dikkat etmeliisn anlasıldığı üzere 2 iğnede ilk 5 günü kapsamıyor?

ilk veya sonraki iğneden ziyade regl kanamasının ilk 5 günü yapılması en etkili koruma sağlar buna dikkat etmeliisn anlasıldığı üzere 2 iğnede ilk 5 günü kapsamıyor?

evet iki iğneden ilk beş günü kapsamıyor bende bunu çok merak ediyorum yani koruma etkisi yok mu bu iğnenin

Son düzenleme:
regl başlayınca ilk 5 gün içinde iğne kullanın.

yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim demet hanım şu durumda gerçekten de 2 aydır yaptırdığım iğnenin beni korumadığı anlaşılıyor . hamile bile kalmış olabilirim artık bundan sonra hamile kaldıysam ne yapacağıma karar vermem lazım

keşke 2 aydır olduğum bu iğneler bi yarayabilmiş olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…