• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması mesigyna iğne bıraktım yardımmm :((((

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

tubaklk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
32
2
98
Denizli
merhabalar 9 aylık evliyim. 2 ay öncesine kadar mesigyna aylık korunma iğnesi ile korunuyordum. iğneyi bıraktığım ay normal bir şekilde adet oldum ancak daha sonraki adet tarihimde lekelenme seklinde 2 gün süren bi kanamam oldu o zamandan beri de adet olmuyorum. kan idrar testleri negatif :((( doktora gittim ancak o da bi sorun olmadığını (kist vb.) söyledi. kızlar sizce neden böyle oluyor iğneden mi acaba ????????

bende 4 ay aylık iğne vuruldum, adet kanamalarım normaldi ama baş ağrısı ve kusma yaptı.. 5. iğneyi yaptırmadım ama 21 martta adet olmam gerekliydi ama hala olamadım.. benimde testlerim negatif.. sanırım iğne bıraktığımız için böyle oldu.. umarım düzene girer..

merhabalar 9 aylık evliyim. 2 ay öncesine kadar mesigyna aylık korunma iğnesi ile korunuyordum. iğneyi bıraktığım ay normal bir şekilde adet oldum ancak daha sonraki adet tarihimde lekelenme seklinde 2 gün süren bi kanamam oldu o zamandan beri de adet olmuyorum. kan idrar testleri negatif :((( doktora gittim ancak o da bi sorun olmadığını (kist vb.) söyledi. kızlar sizce neden böyle oluyor iğneden mi acaba ????????

Ben mesigynayi biraktiktan 2 ay sonra adet olmustum,simd d.k. hapini biraktim son adetimin ustunden 45 gun gecti hala adet olmadim.duzene girmek biraz zaman aliyo.ilaclar normal duzeni baskiladigi icin.doktora da gitmissiniz zaten,zamanla normale doner merak etmeyin.

bende 4 ay aylık iğne vuruldum, adet kanamalarım normaldi ama baş ağrısı ve kusma yaptı.. 5. iğneyi yaptırmadım ama 21 martta adet olmam gerekliydi ama hala olamadım.. benimde testlerim negatif.. sanırım iğne bıraktığımız için böyle oldu.. umarım düzene girer..
Merhabalar üzerinden çok zaman geçmiş ama iğneyi bıraktıktan sonra gebelik düşündünüz mü ve ne kadar sonra oldu 🙈

Back
X