Maske Tarifleri Meşhur Türk kahvesi ve ciltte renk değişimi, yardım lütfen!!!!!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Olala96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
2
0
28
Ben baya araştırıp iki üç defa bu maskeyi uyguladım yüzüme.. başlarda çok iyi geldi. Yüzümü ovuyordum, iyice etki etsin diye 15 dk değil de 30 dk tutuyordum yüzümde sonra yıkıyordum. Bir ay sonra farkettim ki, yüzüm ile boynum arasında 2 ton fark var nerdeyse. Yani normalde buğday tenliyim fakat bu uygulamadan sonra baya baya esmer biri oldum çıktım. Ve ton farkları var yüzümde, günışığında acayip kötü duruyorlar. Sanki sadece yüzümü bronzlaştırmışım gibi duruyor. Banyodan sonra özellikle alnımda pul pul birşeyler dökülüyor. Ovuyorum fakat tam gitmiyor hissediyorum. Geçenlerde yüzüme ağda yaptım. Ağda yaptığım bölge, yüzüme göre neredeyse üç ton açıktı ve çok çirkin durdu, sanki boyamışım gibiydi Ölü deriden kurtulmak istiyorum. Yüzümü eski rengine nasıl döndürebilirim, acil yardım bayanlar((((

canım cilt beyazlatmak için doğal maskelere bak istersen. forumda var. süt ve pirinç unu kullanıyor ablam cildi beyazlatmak için.

Kahve peelingi çok duyuyorum ama işte tam da bu sebepten kullanmaya esaret edemedim . Umarım cildin eski rengine dönmüştür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…