Meshep farklılığı ilişkiyi ve evliliği ne yönde etkiler?

cokkonusma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
:KK64::KK64:Ya şimdi öncelikle benim şahsi görüşüm her zaman birdir sonuçta hepimiz müslümanız.. Ama nedense büyüklerimiz bi meshepin farklılıklarından dolayı çoğu ilişkiyi onaylamıyor :110: Benim 6 yıl önce konustugum biri vardı ve doğulu oldugu için istemediler ve kendim de yaşımdan dolayı istemedim o zamanlarda.. Şuanda hayatımda biri var ve alevi ama ben çok seviyor ve seviliyorum onun ailesi tarafından da sevildiğimi düşünüyorum.. Yine sorunlar yaşarmıyım diye terddütteyim :KK64:

:KK64::KK64:Ya şimdi öncelikle benim şahsi görüşüm her zaman birdir sonuçta hepimiz müslümanız.. Ama nedense büyüklerimiz bi meshepin farklılıklarından dolayı çoğu ilişkiyi onaylamıyor :110: Benim 6 yıl önce konustugum biri vardı ve doğulu oldugu için istemediler ve kendim de yaşımdan dolayı istemedim o zamanlarda.. Şuanda hayatımda biri var ve alevi ama ben çok seviyor ve seviliyorum onun ailesi tarafından da sevildiğimi düşünüyorum.. Yine sorunlar yaşarmıyım diye terddütteyim :KK64:

Abim evlenecek nişanlısı alevi.
Konusu bile geçmiyor, üstelik babam tutucudur kendince. Kültürel olarak benziyorsanız, Allah'a inanıyorsa sorun yok.

Alevilik hak degil diye biliyoruz cnm istersen bence bu kavrama hic takilma Allaha peygambere inaniyorsa ibadetlerde farkli degilse ve ibadetlerini yapiyorsa ne gibi sikinti olabilir ki?

merhaba benim erkek arkadaşım türk değil ama dinlerimiz aynı sonuçta tek sorun dil farkı şu an
bence mezhep çok önemli değil Allahımız kitabımız bir yani
Hayırlısı olsun hakkımızda En Büyük TÜRKİYE

42 gün sonra benim düğünüm var nişanlım alevi.. 5 yıldır birlikteyiz. Karşılıklı saygı olduktan sonra çözülür her şey. Aileler konusunda çok sıkıntı yaşadık, şimdi herkes çok iyi.. sanki o sıkıntılar yaşanmamış gibi. Babam beni 4 yıl vermemek için direndi. Şimdi damadını oğlu gibi çok seviyor

Back