Birebir birlikte olmanın hazzı ayrı ancak başkayerlerde yasayınca halıyle msjlara döküyorsunuz boyle yakınlasmaları. Demek istediğim sizce sevgılılık de cınsel muhabbet veya yakınlasmalar size gore onem arz edıyor mu :). Yanii iliskmde cinsellik olmalı yaşamalıyız veya muhabbeti olmalı ona olan arzumu ve bana olan arzusunu bilmeliyim der misiniz :) biraz öyleyım acaba anormal miyim diyorum. Yani tmm kimsenin normali beni anormal yapmaz ama baya baskı normlar var kadınlar uzerine. Mesela bi kadın bile başka kadın arkadaşına kendi dogru bildiğini kibarca söylemek yerine “kullandırıyorsun” kendini diyebiliyor. Sonuç da cinsellik çift kişilik ve kimse kimseyi kullanmıyor. Saygı duyacağınızı ve öyle demeyeceğinizi biliyorum. Yaşım da henüz 21 ancak belirtmeye bile korkuyorum hani ama bence fazla küçük bi yaş da değil (onca zor şeyler yaşıyoruz hayatta ,herkes farklı yaş da büyüyor ) Sadece ben gibi hemcinslerim var mı onu dusunuyorum bazen “ya konuşmayım böyle şeyleri ılıskımde yasaklayım” diyorum ama bi yandan da hem kadınlıgımı hissetmek hissettirmek bedence ruhça ozgur olma isteği :)))) ah beynim ah. Sizce?