mesaj düzenleme paneli

pufboregi

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
3.284
3.111
448
Sayın ilgili merhaba,

Açtığım konuda sıklıkla çizelge güncellemesi yapmam gerekiyor. Daha önce böyle bir sorun yaşamazken şu an düzeltme yapamıyorum. Ama benim düzeltmeyle ilgili sorunum, word'ten kopyalayıp çizelge yapıştırdığım için, word sekmesinin artık çıkmaması.(paste from word kısmının) diğer türlü çizelge yapmayı beceremiyorum bu daha kolay geliyordu. Nasıl yardımcı olabilirsiniz?

Teşekkürler

topic linki aşağıda:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/617749-bahar-yaz-aylarinda-hamis-olmak-isteyenler.html

aynı sorun bende de mevcut..liste duzenlıyordum ama bu sekılde cok zor lıste duzenlemem..ayrıca renklı yazmak ısterkende dırek renge tıklayıp oluyordu sımdı komutlar cıkıyr..

benim de düzenlemeyle ilgili bi sorunum var.yazdığım bi mesajı üzerinden biraz zaman geçtikten sonra değiştirmek istediğimde değiştiremiyorum,sanırım böyle bi seçenek yok,varsa da ben bulamıyorum.

Eklediğimiz eklentileri düzenlemek istediğimiz zaman panelden silebiliyorduk ya da değiştirebiliyorduk...

Şimdi ise eklenmiş resmin önizlemesi çıkıyor ve onu silemiyoruz...

Uygulama mı değişti ya da biz mi yanlış yapıyoruz???

Birileri yardımcı olabilir mii

benim de düzenlemeyle ilgili bi sorunum var.yazdığım bi mesajı üzerinden biraz zaman geçtikten sonra değiştirmek istediğimde değiştiremiyorum,sanırım böyle bi seçenek yok,varsa da ben bulamıyorum.

bende de aynı sorun var msj düzenleme paneli eski msjımda gözükmüyor düzenleme yapamıyorum

Mesajlarınızı imla hatalarına karşı ilk yarım saat içinde değişebilirsiniz.Sonrası değişmeye kapalı.

arkadaşlar ben bi şey sormak istiyorum. özellikle yetkili mercilere v sonra da herkese:) malum 50 msj hakkımız olduğu için arada temizlemek gerekiyor. bir kişiye msj attıktan sonra attığımız msjı silersek kendi kutumuzdan, o yine de görür ve okur mu msjı? yoksa okuyup cevap vermeden silersek msj tamamen silinir mi karşı taraf okuyamadan? şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…