mesaj bekleyenler buyrun burda bulusalım:)

anesya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
392
18
32
kızlar hayırlı hayırsız mesaj bekleyenlerle burda bulusalım istedim:)

hadi bakalım ilk yorum benden olsun:) ben artık mesaj filan beklemiyorum ama bi sürpriz olursa buraya yazarım

aman bırak sunu ya çakma kuzey tekinoğlu :)) konusmasını bi duysan anlardın niye öyle dediğimi

bugün bi kaç kez engeli kaldırıp baktım nerdeyse hiç girmiyo whatsappa engellemeden önce sürekli online yakalıyodum.

sende ne var ne yok? var mı imalı twit mwit

benimkidende kesildi twit mivit benmkide whatsappa girmio mutlu havaları söndü umarım tüm konustukları terketmiştir tek kalır hepside ama o mesajı istiyorum ya yada aramayı söyle bi ohhh diyebilmek için ama ne bilimm senden umutluydum bea

yok anacım benimki dedim ya tam kuzey tekinoğlu tripler filan havada uçuyo. adamı engellemişim sittin sene yazmaz artık o

yok anacım benimki dedim ya tam kuzey tekinoğlu tripler filan havada uçuyo. adamı engellemişim sittin sene yazmaz artık o

benmkiindeki havada aynen duruyor ama sıkıntı değil balonada iki üflüyosun oda yüksekten ucuyor o havayıda biz kendi ellerimizle verdik

hiç üzülme yavrum şişirdiğin gibi patlattın sen o balonu, peşinden mi koştun niye kuruntu yapıyosun bu kadar. geldik burda birbrimize anlattık. adamın gözünde su an ondan ilk anda hoşlanan ama sonra sallamayan birisin. o da buna sinir olmustur emin ol.

benimki de aynı sekilde engelledim diye delirmiştir. çok şükür nerede durmamız gerektiğini biliyoruz biz sıkıntı yok yani

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen aynen canım en güzelini yaptık sallamayarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…