• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj atsam mı?

Taam da, görüşebilmeniz ve "ilişkinin adının konabilmesi için" o mesajı atman lazım senin. Adam haklı.

Sunu bilir sunu soylerim ;msj atmasi gereken kisi sen olmada kim olursa olsunn!!!bana kalirsa atma...bi tuhaf bu erkekler...bi kiz onlara msj attigi yada ilk adimi attigi anda o kiz kaybetmis oluyir bence onlara gore..herzaman kovalamaktan hoslaniyorlar niyeyse..eziyeti seviyo bence bunlarr...;)

Sizin numaranızı neden istemedi
kendisi neden sizi aramıyor
derdi alttan alınmak pohpohlanmak

Merhabalar, bir arkadaşım vasıtasıyla eylül ayında biriyle tanıştım. Sosyal olarak uyum sağladığımızı düşündüğüm için arkadaşça sohbet ederiz diye düşünmüştüm ve internet vasıtasıyla görüşüyorduk. Geçen ay görüşme, uygun olursa arkadaşlığın dışına çıkma kararı aldık.

Daha sonra yaşanan bir tartışmada 2 hafta kadar konuşmadık. Bu süreçte internete girmediği günler de oldu -tabi benim de- ancak o bana istediğimde ulaşmam için numarasını vermişti. Bu süreçte merak etmediğim için biraz gönül koydu. En azından bir mesaj atsaydım benim için önemli olduğunu hissedeceğini ve benim bir daha onu "Acaba önemsemiyor mu?" şeklinde düşündürmememi belirtti.

Şu anda sorunum şu :)
Bugün de nete gelmedi. Ve acaba mesaj atsam mı?
Her ne sebeple olursa olsun,eylül ayından bu zamana kadar yüzyüze görüşmemeniz,yani kısacası 6 aydır hiçbir yol almamış olmanız herşeyi açıklıyor.Sana gönül koyacak birşeyi yok.Kendi eksikliğinin bahanesi.Asla ve asla kesinlikle ne mesaj at ne ara.Bırakın şunları ya.Adamsalar onlar gönlünüzü feth etsin adım atsın.Tanımıyorsun etmiyorsun.

Back
X