at ne kaybedersin?gerçi snnde no onda varsa o nie merak edip atmıo?
ozmn bu seferlik at ve konuşma tarzna bak garipse hiç muhattap olmaBenim numaram onda yok. İlk tanıştığımız sırada vermişti, ben pek oralı olmadım. Görüşme kararı alınca yeniden verdi. Ama sanırım beni zorlamamak adına almadı benimkini.
bence bu adam biraz egoist, çok merak ettiyse kendi mesaj atsaymış size. yerinizde olsam mesaj atmazdım, henüz ilerlemiş bir ilişkiniz yokken ipleri eline vermeyin derim. alışırsa, hep sizden bekler. bu işi inada bindirip sizinle iletişimi kesecek adamdan zaten sevgili olarak da hayır gelmez.
Bence de henuz gorusmeden, iliskinin adi bile konmadan mesaj atmaya gerek yok.
Bence hep ilgi bekler bu çocuk. Ben olsam şimdiden yüz vermem. Ayrıca o sizi merak etseymiş de arasaymış.
internete grmese bile ordan yazdğnda elbet girip görür telini bilmesini istemiosanKendini çok beğeniyor. Bu bir gerçek. Aslında ona nasıl yaklaşacağımı da bilemiyorum.O benim araya duvar koyduğumu iddia ediyor. :)
Bence atma. Bu konularda bayanlar biraz kendilerini çekmleri gerektiği düşünüyorum. Naz veya cilve anlamında değil. Asil durun. Ve bekleyin.. Nasipse ayağınıza gelecektir emın olun..
bazen nasip ve kısmeti kendin yaratırsın amaNasipse gelir diye düşünmüyor değilim. :$ ama bir sonraki siteminde de ne diyeceğimi bilemiyorum. :)
Arkadaslığın dısına cıkma kararı aldınız ve onda numaranız yok.ben mi yanlıs anladım?cok ilginc geldi bana gercek dışı geldiBenim numaram onda yok. İlk tanıştığımız sırada vermişti, ben pek oralı olmadım. Görüşme kararı alınca yeniden verdi. Ama sanırım beni zorlamamak adına almadı benimkini.
bazen nasip ve kısmeti kendin yaratırsın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?