• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan mesafeler uzak...nişan bohçasına neler alınır???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

yakamaoz_1905

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
666
301
333
kızlar merhaba bu pazar beni istemeye gelecekler.. pazarteside nişan olacak mesafeler uzak oldugu için.. ve çok kısa bi zaman da bu karqr alında...onlar bize biz onlar bohça yapacaz:18: ...babasına gömlek çorap seccade..babasına penye yazma etek aldık bunlar bitti...ama damada neler alınr soruyorum sevgilime ben hiç bişey istemiyorum diyor...takım elbise bile aldırtmadı daha yeni aldım sen masraf yapma boşa ama sen ne istiyorsan kendine oradan beğen dükkanlara ayırt ben oaraya gelince beraber seninkileri alırız diyor ki ben nisanda giyecem herseyi baştan asagı begendim o alacak....annemde bilmiyor ne alınacagını ben ilkim çünkü... şimdi size sorum ben kendi bohcamı da damadın bohcasını yapacam buradan sizce neler alınır çok ayrıntıya girmeden önerineceginiz markalar var mı?? biraz karışık anlattıım galiba :9: hepinize şimdiden tsk ederim:42:

Kız tarafının hazırladığı bohçada ise pijama, iç çamaşır takımı, tıraş seti, terlik, gömlek, kravat, kemer, çorap ile parfüm bulunur.

Bende seviglimden cok uzakta yasiyorm o türkiyede ben almanyada. Ben az da olsa bir bohca hazirladim ona :) sana sayim:
- bi kisa bi uzun pijama takimi aldim bide bornoz
- 3x ic camasiri
- tras seti ve parfüm
- iki gömlek bi kravat
- üc tshirt
- kemer cüzdan takimi
- 5 corap
- seccade
ve terlik :) okadar yanii bi valizin icine koyup götürdüm evlerine cok beyendiler :)

cevabın için tskler canım...peki ben kendi bohcama neler almalıyım...aslında bizim düğünde alınır pijama takımı gecelik falan ama karsı taraf şimdide al sonra tekrar alırız dedi o yüzden birer takım alsam yeter mi???

cevabın için tskler canım...peki ben kendi bohcama neler almalıyım...aslında bizim düğünde alınır pijama takımı gecelik falan ama karsı taraf şimdide al sonra tekrar alırız dedi o yüzden birer takım alsam yeter mi???

ben kendi bohcami kendim hazirlamadim. aslinda onlar hazirlamasi gerek sirf nisanligini günlük giyiceiyn esyalarini sen alriisn geirisni onlar alir mesela gecelik takimi, ic camasiri iki veya üc, parfüm, makyaj seti, havlu, ayakabi canta. bunlari karsi taraf sana uzaktada olsa hazirliyabilirler :) daha güzel olur bence. Dügünde ayri bizde sadece kiza güzel bi ceyiz yapilip verilir ayriyeten :)

canım bizim de mesafeler uzak ne güzel sana pazar istemeye pazartesi de nişan yapacakmışsınız, benim babam biraz sinirlendi ben de öyle olsun istedim biranda sürekli gel git olmasın diye şimdiye kadar bile 3 defa geldi zaten düşün annemle tanışmaya ayrı babmla tanışmaya tekrar ayrı beni görmeye vs derken, bu haftada ailecek tanışmaya gelecekler benim niyetim hemen ertesi gün de isteme olsun şeklindeydi babam daha ailesini tanımadan ne istemesi dedi isteme de bir sonraki haftaya ertelenmiş oldu offf bu stres beni öldürecek biran önce bitseydi şu işler ne güzel olacaktı :(

Back