Mesafe: 2500 km :) ne alsam acaba ?

konya42

EnGüzelAskZorOlandir
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
238
0
46
Almanya
Kizlar nisanlimla nerdeyse iki sene olcak beraberim gecen ay nisanlandik.. iki ay sonra yine yanina gitcem. ne alicagimi bilmiyorum.
simdiye kadar aldigim hediyeler:
-ayicik
-cikolata harfler (Seni seviyorum)
-gömlek büsürü tshirt
-parfüm
-saat

klasik hediyelerden biktim. sizce bu nasil?

$DSCF9320.jpg

aklima gercektn baska hic birsey gelmiyor :((

Canım konuşmalarınız sırasında hiç şunu almak istiyorum bunlar hoşuma gider gibi bişeyler söylemedi mi ? Benim erkek arkadaşım küçükken uzaktan kumandalı arabaları çok merak edermiş ama hiç sahip olamamış söylerdi arada bende doğum gününde ona kocaman bi kumandalı araba almıştım o kadar çok sevindi ki sende böyle bi taktik uygulayabilirsin :)

Kizlar nisanlimla nerdeyse iki sene olcak beraberim gecen ay nisanlandik.. iki ay sonra yine yanina gitcem. ne alicagimi bilmiyorum.
simdiye kadar aldigim hediyeler:
-ayicik
-cikolata harfler (Seni seviyorum)
-gömlek büsürü tshirt
-parfüm
-saat

klasik hediyelerden biktim. sizce bu nasil?

Eki Görüntüle 479839

aklima gercektn baska hic birsey gelmiyor :((

2 yıldır sevgiliyken çıktığınızda çekildiğiniz fotografları sevgili kitabı diye bir site var orda albüm haline getirebilirsin çok güzel kitaplar tasarlıyolar

2 yıldır sevgiliyken çıktığınızda çekildiğiniz fotografları sevgili kitabı diye bir site var orda albüm haline getirebilirsin çok güzel kitaplar tasarlıyolar

yada nişanlın ne iş yapıyo ilmiyom ama mesleğiyle alakalı hediyede alabilirsin erkeklerin en çok sevdiği hediyelerdir:)

valla ben de bbu sorunu yasıyorum hediye bulmak çok zor bir erkege. O dediğiniz resimli kitaplar falan filan cok duygusal seyler bunlar .. Erkekler ne derece duygu yogunlugu yasar bilmiyorum bu seylerde. Daha cok onu mutlu etcek seyler almak lazım onu da ben bilmiyorum.. Teknolojik seyler olabilir mesela belki.. Ya da tatil fırsatı hediye edilebilir beraber gidebilceginz

yok kizlar olmaz simdi :)) daha nisanliyiz evlendiktn sonra yapilirda simdi olmaz :28::28::28:

offf aklima birsey glemiyor ya:47:

taraftarı oldugu takımın nevresimini ,anahtarlıkta olabilir alabilirsin...tabi fanatikse bende eşime tuttugu takımın nevresimini almıştım tabi o kullanmamıştı nişanlıyken

müzikle ilgileniyorsa müzik aleti alabilirsin başka teknolojik ürünlerden ihtiyacı varsa onlardan da olabilir oyun oynamayı seviyorsa oyun konsulu alabilirsin :))) anladıgım kadarıyla kararsız bir insansınız :)))) bende eşime uzaktan kumandalı helikopter almıştı mesala oda olabilir.... ne alacagınızı merak ettim aldıktan sonra söyleyebilirmisiniz???

Müzik aleti olabilir. cok sever böle seyleri galiba :3::3: ben bukadairni hic düsünememisitm tsk edeirmm :10::10:

Nişanlini spor kulubüne üye yapabilirsin ben esime dogum gunü hediyesi olarak 1 senelik üyelik hediye etmeyi dusunuyorum

Son düzenleme:
Back