Aslında o kadar güzel ve anlamlı bir şey yazmış ki tabi anlayabilene.
Anlat bakim sen şunu bizlere..
Ne anlatmaya çalışmışta biz anlamamışız..
Peygamber efendimize nasılda müslüman değil derr o mal ??????
Bizim halk hirsizi dindar ve bas taci eder, masum fikir beyan edene tepki verir. Yuuhh sadece.
bi kere burası siyaset yeri değil ama bence size yuhhh gördük kimin hırsız olduğunu bu halk cahil değil iyi bi tokat atıldı .meryem uzerlide farklı cümlelerlede masum fikrinide beyan edebilirmiş
Lütfen azıcık saygılı yaz bu bir.Anlat bakim sen şunu bizlere..
Anlat bakim sen şunu bizlere..
Galiba insanlar şöyle anlıyorlar bu saydıklarına Meryem Uzerli dinsiz demiş,hadi İsayı Budayı geçtim sen bizim peygamberimize nasıl dinsiz dersin.Baksana yorumlara kız aşkı anlatıyor sananlar var.Az okumaktan, edebi düşünmemekten,dini konuşmayı korkmaktan oluyor bunlar bence.İnsanlar dinle ilgili öyle katı tartışmaya bile öyle kapalı ki herşeyi sorgulamadan anlamını düşünmeden olduğu gibi alıp kabul ediyorlar.E dinle alakalı birşey söylenince de aynı tutumu sergileyip işi hakarete alaya vardırıp savundukları dine çok uygun bir tutum içerisine giriyorlar!Anlatmak istediği şeyi ne kadar doğru ve güzel anlatmış. Eğer anlayamıyorsanız da iyi niyetine verip susun bir zahmet. Ne demek istediği anlaşılmıyorsa bile iyi niyeti anlaşılıyordur herhalde diye düşünüyorum. Dinlerin amacının insanlığı birleştirmek olduğu ama ayrıştırmayı yapanların insanlar olduğunu kimseyi incitmeden aktarmış.
Hiç mi mevlana okumadınız?
Galiba insanlar şöyle anlıyorlar bu saydıklarına Meryem Uzerli dinsiz demiş,hadi İsayı Budayı geçtim sen bizim peygamberimize nasıl dinsiz dersin.Baksana yorumlara kız aşkı anlatıyor sananlar var.Az okumaktan, edebi düşünmemekten,dini konuşmayı korkmaktan oluyor bunlar bence.İnsanlar dinle ilgili öyle katı tartışmaya bile öyle kapalı ki herşeyi sorgulamadan anlamını düşünmeden olduğu gibi alıp kabul ediyorlar.E dinle alakalı birşey söylenince de aynı tutumu sergileyip işi hakarete alaya vardırıp savundukları dine çok uygun bir tutum içerisine giriyorlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?