Meryem Uzerli'ye Elçin Sangu'dan sonra bir darbe daha!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Ünlü oyuncunun yeni reklam anlaşması iptal oldu.
Meryem Uzerli’nin Hopi reklam filminde rol almak için yaptığı anlaşma iptal oldu.

620_340_meryem-uzerliye-bir-darbe-daha-800x436.71497584541066_5707578399431.webp


Daha önce reklam kampanyasında Tolga Çevik’le çalışan marka, ünlü oyuncuyla 2,5 milyon liraya anlaşmıştı.



Ancak Uzerli’nin alacağı bütçenin onayı, markanın yönetim kurulundan geçmedi. Bu gelişme üzerine haziran ayında çekimlerine başlanması planlanan reklamlarda ünlü oyuncu rol almayacak.



Başrolde olduğu “Gecenin Kraliçesi” dizisi ile umduğunu bulamayan Uzerli, oynadığı şampuan reklamını da Elçin Sangu’ya kaptırmıştı. “Kiralık Aşk”ta Defne karakterine hayat veren Sangu, reklam filminde rol almak için 1 milyon TL’ye anlaşmıştı.

kaynak: acunn.com
 
Ayy ikisini de seviyorum Meryemin doğal halini beğeniyorum oynadığı dizilerde hallerini değil. Elçin onu eski dizilerinde de severdim. Ama o reklam için 2.5 milyon gerçekten fazla. Şu dönem ikisinin de en çok kazandığı dönem ama işte daha makul fiyata aynı populeritede bir ginger bulunuyor işte.
 
"Fırçea maşæ yıpratır" diyince deliriyordum zaten :KK53:
 
Back
X