Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem’i Meryem Uzerli, sevgilisi Can Ateş'ten bir çocuk sahibi olmuştu. Herkesin evliliğe gideceğini düşündüğü bu ilişki noktalanmış ve bunun üzerine Meryem Uzerli Almanya ’ya dönmüştü. 10 Şubat 2014 tarihinde kızı Lara’yı dünyaya getiren Meryem’e eski sevgilisi ve kızının babası Can Ateş şaşırtıcı bir teklif götürdü. Posta'nın haberine göre, Can Ateş Meryem Uzerli'ye " İstanbul 'da birlikte oturalım. Lara aile ortamında büyüsün" diye bir öneri götürdü. Meryem Uzerli ise yakın bir zaman içinde Star TV’de başlayacağı bilinen bir dizi için soluğu İstanbul’da alacak.
evet çok şeker ve çok içten.diziden ayrıldığında daha sempatik gelmeye başladı bana o zamanlar diziyi takip etmiyordum.bence evlenmemeli o köprüden çok sular aktı
evet çok şeker ve çok içten.diziden ayrıldığında daha sempatik gelmeye başladı bana o zamanlar diziyi takip etmiyordum.bence evlenmemeli o köprüden çok sular aktı
Adam evlenne teklifi etmemiski beraber yasayalim demiş bdvye yazsa şu şu sartlarda dogurdum isimden oldum tukendim falan diye asla o adi adama dönme derdik gibime geliyor :)
Adam evlenne teklifi etmemiski beraber yasayalim demiş bdvye yazsa şu şu sartlarda dogurdum isimden oldum tukendim falan diye asla o adi adama dönme derdik gibime geliyor :)
Tam tersi derler, hele adam zengin felansa. O zaman "kizin babasi ile yasama, tanima hakki var" "adam yapmis bir eseklik iste, kizin için onun ile konusup af et" derlerdi