Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.458 27 Mayıs 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #1 Bir süre önce aşk yaşadıkları yönünde iddialar ortaya atılan Meryem Uzerli ile Ozan Güven, işbaşı yaptı. Meryem Uzerli'nin yeni setinden ilk kare Bir süre önce aşk yaşadıkları yönünde iddialar ortaya atılan Meryem Uzerli ile Ozan Güven, işbaşı yaptı. "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde de rol arkadaşı olan Meryem Uzerli ve Ozan Güven, filmin çekimleri için Makedonya'dalar. Uzerli, setten bir kareyi Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Ozan Güven de "Biz hazır gibiyiz.. 3-2-1 kayıııttt..." notuyla bu kareyi paylaştı. Acunn.com
Bir süre önce aşk yaşadıkları yönünde iddialar ortaya atılan Meryem Uzerli ile Ozan Güven, işbaşı yaptı. Meryem Uzerli'nin yeni setinden ilk kare Bir süre önce aşk yaşadıkları yönünde iddialar ortaya atılan Meryem Uzerli ile Ozan Güven, işbaşı yaptı. "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde de rol arkadaşı olan Meryem Uzerli ve Ozan Güven, filmin çekimleri için Makedonya'dalar. Uzerli, setten bir kareyi Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Ozan Güven de "Biz hazır gibiyiz.. 3-2-1 kayıııttt..." notuyla bu kareyi paylaştı. Acunn.com
themis1990 canım oğlum mertim Kayıtlı Üye 19 Haziran 2012 30.176 38.361 34 27 Mayıs 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #2 2 side bayağı itici ozan güven gençken çok beğenirdim bir istanbul masalındaki halini ama şimdi çook yaşlı ve itici duruyor zaten meryemi oldum olası sevmem
2 side bayağı itici ozan güven gençken çok beğenirdim bir istanbul masalındaki halini ama şimdi çook yaşlı ve itici duruyor zaten meryemi oldum olası sevmem