Meryem suresi okuyup hamile kalanlar

mucizeistiyorumm

Seni bekliyorum miniğim 👶💞
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
359
305
26
Merhaba kızlar , eşim azospermi. ama çocuğumuz olmasını çook istiyoruz , Meryem suresi hakkında gördüm bir kaç yerde. Bana yardımcı olurmusunuz, nasıl yapılır ? 41tane okumak şart mı ? Meryem suresi okuyup hamile kalanlar var mı, hadi siz de yazın da umut olsun 🙏🙏🙏
Aslında bu yolun uzun ve zor olduğunu biliyorum amma umudumu ve inancımı hiç bir zaman kaybetmiyorum, ve de çok inanıyorum ben de o sevinçi yaşayacağım yakın zamanda 👼🤰🏻💞

Basladigimda hhep araya regl girince kaldi 41 gn boynca okuyo4sn sen okuyamadgn zaman baskasi okuyo secde ayeti var tilavet secdesi yapiyorsun.
1 de 41 farkli ksiye okutulan var onu da senin niyetine 41 kisi okuyor

ben hurmaya okumayı, suya okumayı duymuştum, siz nasıl yapmıştınız
bir de okuyup hamiş kalanları duydunuz mu? tilavet secdesi nasıl yapılıyor peki
bide isterseniz siz yeniden başlayın, sizin adet günlerinizde ben sizin için okurum yarım kalmasın 😚💞

Ben okumuştum canım bide hergün 21 defa Yâ Musavvir esmasını çektim
Bide Hz.İbrahim'in evlat duasıyla ilgili âyeti okudum Meryem suresi bittikten kısa bi süre sonra hamile olduğumu öğrendim elhamdulillah 🤲 kesinkes inanarak olunmalı
Şimdi yine bebek istiyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲
Bu arada ben Meryem suresini okurken araya adetim girdi tabi bide ameliyat olmuştum o girdi ama kimseye okutturmadım çünkü kimse benim kadar büyük istekle okuyamazdı o yüzden kendim devam ettim bence en doğrusu bu. Zaten Allah niyetlere bakar

Canım bende her gun Meryem suresi okudum birde alttaki resimleri her gun okudum bır de Hz İbrahimin duası rabbi hebli mines salihin cekeceksin bol bol 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım su an ıkıncı hamılelıgım Allah nasıp ederse inanarak oku canım rabbım hıc bır duayı gerı cevırmez

Eklentiler

• Screenshot_20190620-231447.jpg
    Screenshot_20190620-231447.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 1.060
  • Screenshot_20190604-043649.jpg
    Screenshot_20190604-043649.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 1.177
ya ne güzel, böyle şeyleri okuyunca inan, kendim yaşamış kadar mutlu oluyorum
InşAllah ikinci bebiş de sizi bekletmeden tez bir zamanda gelir 😍👼
bir de sizin sorun neydi özel değilse

Canım bende her gun Meryem suresi okudum birde alttaki resimleri her gun okudum bır de Hz İbrahimin duası rabbi hebli mines salihin cekeceksin bol bol 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım su an ıkıncı hamılelıgım Allah nasıp ederse inanarak oku canım rabbım hıc bır duayı gerı cevırmez
Çok güzel, tebrik ederim. inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 😍🌸
bu ikinci resimdeki duyaı.kaç defa okumalıyım peki

Çok güzel, tebrik ederim. inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 😍🌸
bu ikinci resimdeki duyaı.kaç defa okumalıyım peki
İnşâllah canım sag ol ben aklıma geldikçe okuyordum namazlardan sonra falan hep okuyordum

Ben okumuştum canım bide hergün 21 defa Yâ Musavvir esmasını çektim
Bide Hz.İbrahim'in evlat duasıyla ilgili âyeti okudum Meryem suresi bittikten kısa bi süre sonra hamile olduğumu öğrendim elhamdulillah 🤲 kesinkes inanarak olunmalı
Şimdi yine bebek istiyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲
Bu arada ben Meryem suresini okurken araya adetim girdi tabi bide ameliyat olmuştum o girdi ama kimseye okutturmadım çünkü kimse benim kadar büyük istekle okuyamazdı o yüzden kendim devam ettim bence en doğrusu bu. Zaten Allah niyetlere bakar
ya ne güzel, böyle şeyleri okuyunca inan, kendim yaşamış kadar mutlu oluyorum
InşAllah ikinci bebiş de sizi bekletmeden tez bir zamanda gelir 😍👼
bir de sizin sorun neydi özel değilse
(ben size yazmıştım bunu canım)

Basladigimda hhep araya regl girince kaldi 41 gn boynca okuyo4sn sen okuyamadgn zaman baskasi okuyo secde ayeti var tilavet secdesi yapiyorsun.
1 de 41 farkli ksiye okutulan var onu da senin niyetine 41 kisi okuyor
bide isterseniz siz yeniden başlayın, sizin adet günlerinizde ben sizin için okurum yarım kalmasın 😚💞
(Canım bunu da size yazmıştım, galiba cevapla yerinden yazmayınca size bildirim gelmiyor, yeni olduğum için bunları bilmiyorum)

(Canım bunu da size yazmıştım, galiba cevapla yerinden yazmayınca size bildirim gelmiyor, yeni olduğum için bunları bilmiyorum)
Allah razi olsun canim.burada kalan okudum meryem suresi ile tilavet secdesi 58. Ayet mi yanlis olmasin emin degilim bi ayette secde yapiyoruz internetten bakmistim ben de 😔 daha henuz baslamaya karar vermedim siz baslarsaniz ben de yardim ederim

X