- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi meyremasin
-
Kizlar eger hamile kalirsam hamile kalmak isteyen10 kisiye birer meryem suresi okuycam diye icimden gecirmistim. Ben de 41 meryem suresini okumustum kendime. Rabbim dualarimi kabul etti cok.şükür.
2 kisiye sozum vardi onlari okudum. Eger isteyen varsa 8 kisiye daha okumak istiyorum. Kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz. Isteyen varsa baba ismiyle kendi ismini yazsn ismen okuyayim insaallah.
Alah hepimizin gonlundekini en hayirlisiyla en kisa zamanda nasip etsin insaallah...
Tamam canim ilk firsatta okuycam insaallah. Rabbim hepimize, ikinize de hayirlisiyla saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaallah.Rabbim gebeliğinizi hayırlı eylesin inş sağlıcakla da kucagına almak nasip olur.
Bi arkadaşım Meryem suresi okutuyodu, eşinin ismini bilmiyorum ama kendi ismi Semra.. ona okursanız sevinirim...
Bende 1 seneden fazladır gebelik istiyorum. Meryem suresi değilde, bir duanızı alırım. ismim tuba.
Kizlar eger hamile kalirsam hamile kalmak isteyen10 kisiye birer meryem suresi okuycam diye icimden gecirmistim. Ben de 41 meryem suresini okumustum kendime. Rabbim dualarimi kabul etti cok.şükür.
2 kisiye sozum vardi onlari okudum. Eger isteyen varsa 8 kisiye daha okumak istiyorum. Kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz. Isteyen varsa baba ismiyle kendi ismini yazsn ismen okuyayim insaallah.
Alah hepimizin gonlundekini en hayirlisiyla en kisa zamanda nasip etsin insaallah...
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 2 defa tüp bebek yaptrdm ilki tutmadı ikinci tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durdu malesf meryem süresini 41 kere hergun mu okudunuz bide banada dua ederseniz çok sevinirimKizlar eger hamile kalirsam hamile kalmak isteyen10 kisiye birer meryem suresi okuycam diye icimden gecirmistim. Ben de 41 meryem suresini okumustum kendime. Rabbim dualarimi kabul etti cok.şükür.
Rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.Banada hayırlısı ile gebe kalabilmem için dua eder misin?Şimdiden Allah razı olsun.İsmim FatmaKizlar eger hamile kalirsam hamile kalmak isteyen10 kisiye birer meryem suresi okuycam diye icimden gecirmistim. Ben de 41 meryem suresini okumustum kendime. Rabbim dualarimi kabul etti cok.şükür.
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin. Seni daha önceki konulardan biliyorum ne güzel hamile kaldığına çok sevindim. Banada okurmusun adım Özge. Baba adı AliKizlar eger hamile kalirsam hamile kalmak isteyen10 kisiye birer meryem suresi okuycam diye icimden gecirmistim. Ben de 41 meryem suresini okumustum kendime. Rabbim dualarimi kabul etti cok.şükür.
Tesekkur ederim canim amin insaallah, ilk firsatta sana da okurum insaallah. Ismini soylersen daha iyi olur canim.Hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin canım..
Bana da okurmusun şimdiden Allah kabul etsin canım
Evet canim 41 gun okudum. Adet oldugum 5 gun kayinvalidem devam etti. Insaallah en kisa zamanda tekrar saglikla hamile kalirsiniz.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 2 defa tüp bebek yaptrdm ilki tutmadı ikinci tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durdu malesf meryem süresini 41 kere hergun mu okudunuz bide banada dua ederseniz çok sevinirim
Edicem insaallah canim. Sagol Allah razi olsun.Rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.Banada hayırlısı ile gebe kalabilmem için dua eder misin?Şimdiden Allah razı olsun.İsmim Fatma
Evet canm bende seni hatirliyorum sanirim prolaktinle ilgili konulardan :) tabiki okurum. Siraya koydum hergun okumaya caliscam insaallah.Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin. Seni daha önceki konulardan biliyorum ne güzel hamile kaldığına çok sevindim. Banada okurmusun adım Özge. Baba adı Ali
Evet canım proklatinle ilgiliydi sen güzel haberi almissin maşallah. Darısı benim başıma inşallah. Çok sağol tatlım büyük sevap bu yaptığın :)Tesekkur ederim canim amin insaallah, ilk firsatta sana da okurum insaallah. Ismini soylersen daha iyi olur canim.
Evet canim 41 gun okudum. Adet oldugum 5 gun kayinvalidem devam etti. Insaallah en kisa zamanda tekrar saglikla hamile kalirsiniz.
Edicem insaallah canim. Sagol Allah razi olsun.
Evet canm bende seni hatirliyorum sanirim prolaktinle ilgili konulardan :) tabiki okurum. Siraya koydum hergun okumaya caliscam insaallah.
Ay doğru mu görüyorum bu takvimiEvet canım proklatinle ilgiliydi sen güzel haberi almissin maşallah. Darısı benim başıma inşallah. Çok sağol tatlım büyük sevap bu yaptığın :)
Evet canım hamileyimmm bende yeni öğrendim :) :) çok sağol kuzum amin inşallah :) seninki baya büyümüş benim ki daha minnakAy doğru mu görüyorum bu takvimi
Ne kadar sevindim anlatamam. Hayırlı uğurlu olsun insaallah. Sağlıkla devam etsin canimm.
Göz açıp kapayana kadar gecer canm emin yol. Yeterki saglikla devam etsin. Ben yolu yariladim ama daha dun gibi zaman cok cabuk geçiyor. Tekrar hayirli olsun :)Evet canım hamileyimmm bende yeni öğrendim :) :) çok sağol kuzum amin inşallah :) seninki baya büyümüş benim ki daha minnak
Aynen sağlıklı olsunda geçer zaman. Nasıl geciyo senin ki zor mu bide cinsiyeti ne :)Göz açıp kapayana kadar gecer canm emin yol. Yeterki saglikla devam etsin. Ben yolu yariladim ama daha dun gibi zaman cok cabuk geçiyor. Tekrar hayirli olsun :)
Sorma 4 ayim baya zor geçti bulanti kusmam hat safhadaydi 5 kilo verdim o dönemdeAynen sağlıklı olsunda geçer zaman. Nasıl geciyo senin ki zor mu bide cinsiyeti ne :)
Insaallah canim ilk buldgm firsatta okumaya calisayim. Ismini verir sen ismen dua edeyim burdan yazmazsan ozelden yazBanada okuyabilirsen canim 1 yili gecti evleni bekliorum hayirlisiyla insallah.
Ayy canim yaaa inşallah benim ki öyle olmaz. Neyse sağlıklı olsunda kuzular raziyiz tabi :) kiz cinsiyeti söylemedin :)Sorma 4 ayim baya zor geçti bulanti kusmam hat safhadaydi 5 kilo verdim o dönemdeama cok şükür atlattim suan için bir problem yok çok şükür bakalim onemli olan bundan sonrasi. Bende de tansiyon problemi var ve tehlikeli döneme girmis bulunuyorum. Allah saglikla devam ettirir insaallah..
Aman olmasin insaallah canim. Cinsiyeti daha yeni ogrendik kızımız olacak insaallah. Nekadar uzun sürdü sorma hep kapatti göstermedi sıpaAyy canim yaaa inşallah benim ki öyle olmaz. Neyse sağlıklı olsunda kuzular raziyiz tabi :) kiz cinsiyeti söylemedin :)
Senin kız baya Nazlı olacakmış o zaman hayırlı olsun canim çok sevindim :):)Aman olmasin insaallah canim. Cinsiyeti daha yeni ogrendik kızımız olacak insaallah. Nekadar uzun sürdü sorma hep kapatti göstermedi sıpayine tam goremedi hatta ama artik kiz bu baska secenek yok dedi doktorumuz
Amin canim insaallah. Senin guzel haberlerini de bekliyorum hayirlisiyla cinsiyet fln belli olunca yaz :)Senin kız baya Nazlı olacakmış o zaman hayırlı olsun canim çok sevindim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?