- 21 Mart 2016
- 18
- 14
- 28
- Konu Sahibi Melegim_askim
Meryem suresi ile hamile kalan var mi arkadaşlar aranızda yeniyim
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meryem suresi ile hamile kalan var mi arkadaşlar aranızda yeniyim
Bu sureyı hem kendımız hemde başkası bızım yerimize de okuyabılıyo mu bide anneniz de 41 gün boyuncamı okuduBenim annem bizlere okudu meryem suresini ayni zamanda fetih suresini. Abimin esi dusuk , bende dis gebelik yasamistim. Sukurler olsun gelinimiz simdi 24 haftalik bende 8 haftalik hamileyim. Simdide biz devam ediyoruz dualarimiza Rabbimin izniyle..
bende nihat hocanın bu videosuna denk geldim şimdiKızlar Kuran kursuna gidiyorum ben hocama bebeğimiz olmuyor hangi sureyi okumam lazım dedim bana İbrahim suresini önerdi.
41 gün canım okuyorsunSureyi kaç gün boyunca okumak gerekiyor. Sayısı var mı ? Ben de okumak istiyorum.
Rabbim inşallah hayirlisini nasip etsin hepimize :)Tamam teşekkür ederim canım. Yer gök dua ile dolu Allah ol demeden olmaz hiç bişey. Okucam inşaallah.
Bende bu duayı komsumdan duymuştum yaşlı bi teyze ve benm bebek düşüncemin olduğunu bilmiyordu cat kapı evıme geldi ve ilk gelısıydı tanısmak ıcın geldim dedi bebeğin varmı dedi yok dedm ve o bana istiyosun meryem suresını oku dedi her gece bırer tane okumamı soyledi benı cok şaşırtmıştı ben kadına cocuk istediğimizi bile demeden anıden gelıp bana bunu demesi şaşırtıcı oldu.. Bu sureyı okumadm henuz ama hamıle kaldığımı öğrendim 6. Haftamdada düşük yaptım şimdi üzerinden bi ay gecti tekrar düşünüyoruz ve bu duayı okumamda var bı hayır die bende niyetlendım adetım bıttıkten sonra ünşallah nasip olursa başkamayı düşünüyorm Rabbim isteyen tüm kullarına o guzel hazınesnden nasip etsin inşallahKızlar Kuran kursuna gidiyorum ben hocama bebeğimiz olmuyor hangi sureyi okumam lazım dedim bana İbrahim suresini önerdi.