Meryem suresi ile hamile kalanlar var mi

Valla canim bir tek dua okumakla olmaz ama sonucta yer gok duayla. Sen her tedavini yaptir. Tibbi tum tedbirlerini al. Ondan sonra rabbimden iste. Tedbir kuldan takdir allahtan sonucta. Hem onemli olan icten dilemek. Buna vesile olarak meryem suresini sectiysen onu oku. Yusuf yunus yasin surelerinin okundugunu da duymustum ben.

Meryem suresi ile hamile kalan var mi arkadaşlar aranızda yeniyim

Benim annem bizlere okudu meryem suresini ayni zamanda fetih suresini. Abimin esi dusuk , bende dis gebelik yasamistim. Sukurler olsun gelinimiz simdi 24 haftalik bende 8 haftalik hamileyim. Simdide biz devam ediyoruz dualarimiza Rabbimin izniyle..

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin canım inşallah bnde meryem suresine başladım dün Arapçasından okuyorum inşallah Allahım hepimize nasip eder :)

Benim annem bizlere okudu meryem suresini ayni zamanda fetih suresini. Abimin esi dusuk , bende dis gebelik yasamistim. Sukurler olsun gelinimiz simdi 24 haftalik bende 8 haftalik hamileyim. Simdide biz devam ediyoruz dualarimiza Rabbimin izniyle..
Bu sureyı hem kendımız hemde başkası bızım yerimize de okuyabılıyo mu bide anneniz de 41 gün boyuncamı okudu

Kızlar Kuran kursuna gidiyorum ben hocama bebeğimiz olmuyor hangi sureyi okumam lazım dedim bana İbrahim suresini önerdi.
Bende bu duayı komsumdan duymuştum yaşlı bi teyze ve benm bebek düşüncemin olduğunu bilmiyordu cat kapı evıme geldi ve ilk gelısıydı tanısmak ıcın geldim dedi bebeğin varmı dedi yok dedm ve o bana istiyosun meryem suresını oku dedi her gece bırer tane okumamı soyledi benı cok şaşırtmıştı ben kadına cocuk istediğimizi bile demeden anıden gelıp bana bunu demesi şaşırtıcı oldu.. Bu sureyı okumadm henuz ama hamıle kaldığımı öğrendim 6. Haftamdada düşük yaptım şimdi üzerinden bi ay gecti tekrar düşünüyoruz ve bu duayı okumamda var bı hayır die bende niyetlendım adetım bıttıkten sonra ünşallah nasip olursa başkamayı düşünüyorm Rabbim isteyen tüm kullarına o guzel hazınesnden nasip etsin inşallah

Kızılderililer yağmur yağsın diye yağmur duasına çıkarmış. Yağmur yağana kadar da dua etmeye devam ettikleri için de, onların duası sayesinde yağmur yağdı sanırlarmış. O hesap... Duayla hamile kalınsaydı, dünyada milyonlarca infertilite kliniği, evlatlık edinme vs. diye bir şey olmazdı. Ama içinizi rahat ettirecekse dilediğinizi okumaya devam edebilirsiniz tabi.. En kısa sürede hamile kalırsınız inşallah.

Çok saçma bir yorum olmuş sizin ki... dua ile kalsaydı diye. Siz bir tarlada ekinlerin büyümesini ister siniz hiç bişey.yapmadan dua eder misiniz kendi kendine oluşssun diye? Sulaman ekmeden biçmeden Rabbin sana yardım eder mi? Ki çocuğu olmayanlar içinde böyledir. Duasını eder kuranını okur. Gerisini Allahtan bekler. Düşüncenize kesinlikle katılmıyorum.

Bu nasil bi soru ya? Yok 500 kere oku cocugun olur 1000kere oku evlen? O sure hamile kalmak ocin bu sure hastaliga derman bulmak icin? Var mi boyle bisey ya? O bahsettiginiz surelerin icerigini merak edip okudunuz mu hic? Inanip ibadet etmek gerekliliktir zaten. Bir amac icin ben sana dua okuyayim sen bana cocuk ver demek bir nevi pazarliktir. Ayrica dua okuyup hamile kalan var mi diye sormak da akillica değil.bir kadin olarak madem cocuk dogurmak istiyorsun. O cocugun gelecegi icin kendine bir iyilik yap ve biraz kendini gelistir. Caba goster.

X