Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba detaylarını anlatabilir misiniz, her gün mü nasıl okunacak, kaç kere🖐🖐🖐 iki hamileligimdede。 tilavet secdesini de unutma okudukdan sonra
Merhaba kaç kere okudunuz ve tilavet secdesini nasıl yapılır?🖐🖐🖐 iki hamileligimdede。 tilavet secdesini de unutma okudukdan sonra
Hamileyim ama gelinimiz cok istiyo olmuyoMerhaba detaylarını anlatabilir misiniz, her gün mü nasıl okunacak, kaç kere
41 adet Meryem suresi faydalidir, insAllah Rabbim nasip eder ♥
İnşallah okumadan önce niyet de aşıp dua ederek suya okuyorum41 adet Meryem suresi faydalidir, insAllah Rabbim nasip eder
Kaç günİnşallah okumadan önce niyet de aşıp dua ederek suya okuyorum
Gebe kalmanıza engel bir durum var mı peki🖐🖐🖐 iki hamileligimdede。 tilavet secdesini de unutma okudukdan sonra
Ben sürekli okuyordum canım, 2 rekat namaz kıl niyetini dua et. 2 günde falan oku. 1 günde de okuyabilirsinSizde mi denedinizz
Oylemi oluyomus?41 adet Meryem suresi faydalidir, insAllah Rabbim nasip eder
Bir de sadece okudunuz mu herhangi bişeyin üzerine mi okudunuz🖐🖐🖐 iki hamileligimdede。 tilavet secdesini de unutma okudukdan sonra
41 kere 2 gundemi okudunuz anlamadimBen sürekli okuyordum canım, 2 rekat namaz kıl niyetini dua et. 2 günde falan oku. 1 günde de okuyabilirsin
41 adet Meryem süresini 1 günde veya 2 günde tamamlayabilirsiniz41 kere 2 gundemi okudunuz anlamadim
Baskasi da okuyabilir sizin niyetinizeOylemi oluyomus?
Peki hamilelik isteyen kisi kendisimi okumali
Ve kac gunde
Meryem suresi uzun bi sure 41 kere 2 gunde zorlamadimi sizi41 adet Meryem süresini 1 günde veya 2 günde tamamlayabilirsiniz
Benim icin degil canim gelinimiz icinBaskasi da okuyabilir sizin niyetinize
sadece okudum gunluk bitane regl donemi esim devam etti。 istersen her,okumanin sonunda istersen topluca secde ediyosun cok kucuk bi duasi var secdenin internette bulabilirsiniz aklimda degil ezberleyemedimBir de sadece okudunuz mu herhangi bişeyin üzerine mi okudunuz
Benim bildiğim 41 gün hergün 1 tane okunuyorMeryem suresi uzun bi sure 41 kere 2 gunde zorlamadimi sizi
Yanlis anlamayin ben kendim kurani iyi okuyan birisiyim okuyabilirim ama hamileligi isteyen kisi yapabilirmi bunu emin degilim