A Afiyetle Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2018 151 84 18 35 17 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Afiyetle #1 Meryem ana otu kullanıp sonuç alan varmı? Uygulanması hakkında bilgiye ihtiyacım var.
S Seda 02 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2018 118 77 48 31 17 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Afiyetle #2 Meryem ana otu bildigim kadariyla dogumu kolaylastiriyo doktorum demisti. Hurma polen tozunu önerdi doktorum hamilelik icin
Meryem ana otu bildigim kadariyla dogumu kolaylastiriyo doktorum demisti. Hurma polen tozunu önerdi doktorum hamilelik icin
A Afiyetle Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2018 151 84 18 35 17 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Afiyetle #3 Seda 02 .!.: Meryem ana otu bildigim kadariyla dogumu kolaylastiriyo doktorum demisti. Hurma polen tozunu önerdi doktorum hamilelik icin Genişletmek için tıkla... Şimdi nette gördüm suya koyup dua okunuyormuş o su içilip gebe kalma şansı arttırılıyormış da acaba uygulayıp sonuç alan var mı merak ettim. Faydalarında doğuma yardımcı diye de yazıyordu
Seda 02 .!.: Meryem ana otu bildigim kadariyla dogumu kolaylastiriyo doktorum demisti. Hurma polen tozunu önerdi doktorum hamilelik icin Genişletmek için tıkla... Şimdi nette gördüm suya koyup dua okunuyormuş o su içilip gebe kalma şansı arttırılıyormış da acaba uygulayıp sonuç alan var mı merak ettim. Faydalarında doğuma yardımcı diye de yazıyordu