meryem ana otu ve tarifi

reyyangulce

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
89
29
37
Arkadaslar bu otun nasil kullanildigini bilen varmi bide yaninda yumru siyah erige benzer bisi var ne ise yaradigini bilmiyorum hacdan geldi bana cocugu olmayanlara tavsiye ediyolarmis duydunuzmu

banada bu ay geldi. yumurtlama döneminde içiliyomuş 1 sürahi suyun içine koydum, meryem suresi yasin çeşitli dualar okudum. her gün 1 çay bardağı içtik eşimle bitti , bi parçasınıda üzerimizde taşıyoruz.
diğeride hurmaymış sanırım o duruyo, ama oda kırılıp kaynatılıp içiliyomuş

merhba ne hurması o

Slm kizlar bu dedikleriniz bende de var hurmayi nasil yiycem onuda bilmiyorum banada yardim edin lutfen

Canım hamike olabildin mi

Arkadaşlar bende 41 tane hurmaya her birine birer adet meryem suresi okutulup ama hurmaları sen alıyormuşsun sonra bir eşin bir sen yiyiyormuşsun son kalanı yarısını sen açyarısını eşin yiyormuş ve bi çok insan hamile kalmış bunu uygulayan yada duyan varmı cevrenizde

Bu şekilde değilde 41 hurmayı farklı kişiler okudu 41 meryem suresini sonra her gün bir tane 41 gün aksatmadan yedim geçen ay canım ama hamile değilim daha vardır vakti zamanı..

Bu şekilde değilde 41 hurmayı farklı kişiler okudu 41 meryem suresini sonra her gün bir tane 41 gün aksatmadan yedim geçen ay canım ama hamile değilim daha vardır vakti zamanı..
Hımm benim iş yerinden arkadaşım 41 tanesi okuyor nasip bakalım allah büyük inş vesilem olur diorum allah büyük ümidini kaybetme canım vakti var işte biz bilemiyorum istediğimiz şey hemen olsun istiyoruz ümdini kaybetme yine dene bakalım bende eğer hamiş kalırsam yazarım buraya bakalım ne olucak

Kafama takmamam lazım üzülmemem lazım ama bunlar nasıl olacak inan bilemiyorum.. rabbim inşallah tüm isteyen herkese nasip eder canım

Kafama takmamam lazım üzülmemem lazım ama bunlar nasıl olacak inan bilemiyorum.. rabbim inşallah tüm isteyen herkese nasip eder canım
Amin canım nerde varsa allah büyük bişey vesile olucak işte ama bak o c life sitesin bi derim ben hergün bakıyrym ve kim kullansa hamiş bir kutuda bende deniycem bakalım allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…