- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
Internette hep sahtesi satiliyor .Hacca umreye giden birinden istemeniz daha dogru olur.Arkadaşlar ben tam 11yıldır görmediğim ilaç tedavisi kalmadı şuan ara verdim bal çörek otu bide Civan perçemi günde bir bardak ve bu ay da Allah’ın izni ile sipariş verdiğim Meryem ana otunu kullanıcam int baktım kimisi üstünde kimsi içmiş suyunu bunu tam olarak nasıl kullanmam gerekiyor bilen deneyen varmı
Canım iş yerinde olduğum için yazmamadım hac giden birisi Yok ki şuanda keşke biri gitsede hem dua etse bana hemde bana getirse ama bir aktarcıdan aldım elime ulaştı aynısı görünüşü herşeyiyle aynı tadı tarçınımsı yazıyordu kokusu bile benzio bilemiyorum gerçi benim şu altı gündür lekelenmelerim oluyor pazartesi kan vericem inş oto gerek kalmadan rabbim kucağımı boş bırakmaz ark bebeğini getirdi dün iş yerine nasıl güzel kokuyorlar anlatamam kokusu hala burnumda rabbim ol deyince gelicek biliyorum ama işte hep bir arayış peşindeyiz çaresizlikInternette hep sahtesi satiliyor .Hacca umreye giden birinden istemeniz daha dogru olur.
Canım inşallah hamile kalırsın en kısa zamanda. Neden olmuyordu senin pekiArkadaşlar ben tam 11yıldır görmediğim ilaç tedavisi kalmadı şuan ara verdim bal çörek otu bide Civan perçemi günde bir bardak ve bu ay da Allah’ın izni ile sipariş verdiğim Meryem ana otunu kullanıcam int baktım kimisi üstünde kimsi içmiş suyunu bunu tam olarak nasıl kullanmam gerekiyor bilen deneyen varmı
Canım pko var bende malesef tedavi gördüm ama üç ay oldu bırakalı bakalım ne olucak lekelerim hala gelio geçmedi ya bi kesilio bi gelioCanım inşallah hamile kalırsın en kısa zamanda. Neden olmuyordu senin peki
Ben de pko var canım düşük falan oldu mu daha önce ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bir de tüp bebek de denedin sanırım..inşallah bu ay hamilesindirCanım pko var bende malesef tedavi gördüm ama üç ay oldu bırakalı bakalım ne olucak lekelerim hala gelio geçmedi ya bi kesilio bi gelio
İnş hamileyimdir cnm yok cnm hiç düşük falan Yok yani hiç hamişilğim yok malasefBen de pko var canım düşük falan oldu mu daha önce ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bir de tüp bebek de denedin sanırım..inşallah bu ay hamilesindir
İnşallah canım inşallah dua edicem senin için..İnş hamileyimdir cnm yok cnm hiç düşük falan Yok yani hiç hamişilğim yok malasef
Çok sağol canım benim allah razı olsun düşünmen böyle demen yeter paxartesi kan vericem bakalım inş vardır beş alto gündür kahve leke gelio bitmek bilmedi bir türlü anlamadım bi krmızı gibi oluo bi kahve bi gelmio değişikİnşallah canım inşallah dua edicem senin için..
Ben geçen ay hamile kaldigimda da öyleydi hata ben adet oldum sanıp üzülmüştüm.yerlesme kanamasıymis meğer ama sevinmemle gitmesi bir oldu diyebilirimÇok sağol canım benim allah razı olsun düşünmen böyle demen yeter paxartesi kan vericem bakalım inş vardır beş alto gündür kahve leke gelio bitmek bilmedi bir türlü anlamadım bi krmızı gibi oluo bi kahve bi gelmio değişik
Ahh çok üzüldüm şuanda düşük mü yaptın yoksa olsun allah büyük bende sana dua Edicem rabbim. Kucağını boş bırakmasın inşalalh tez zamandaBen geçen ay hamile kaldigimda da öyleydi hata ben adet oldum sanıp üzülmüştüm.yerlesme kanamasıymis meğer ama sevinmemle gitmesi bir oldu diyebilirim
Canım hamile olanidin miArkadaşlar ben tam 11yıldır görmediğim ilaç tedavisi kalmadı şuan ara verdim bal çörek otu bide Civan perçemi günde bir bardak ve bu ay da Allah’ın izni ile sipariş verdiğim Meryem ana otunu kullanıcam int baktım kimisi üstünde kimsi içmiş suyunu bunu tam olarak nasıl kullanmam gerekiyor bilen deneyen varmı
Canım ben de Meryem ana otunu hacdan TEM’in ettim yardımcı olur musun heryerde farklı kullanım yazıyorInternette hep sahtesi satiliyor .Hacca umreye giden birinden istemeniz daha dogru olur.
Kullanmadim .Getirtmeyi düşündüğüm donemde hamile kaldim cok sukur .Canım ben de Meryem ana otunu hacdan TEM’in ettim yardımcı olur musun heryerde farklı kullanım yazıyor
Ne güzel allah bağışlasınKullanmadim .Getirtmeyi düşündüğüm donemde hamile kaldim cok sukur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?