• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meryem Ana Otu kullanıp hamile kalanlar ve nasıl kullanılıyor yardım

ezgiiietommmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
967
610
103
34
Karşıyaka
Arkadaşlar ben tam 11yıldır görmediğim ilaç tedavisi kalmadı şuan ara verdim bal çörek otu bide Civan perçemi günde bir bardak ve bu ay da Allah’ın izni ile sipariş verdiğim Meryem ana otunu kullanıcam int baktım kimisi üstünde kimsi içmiş suyunu bunu tam olarak nasıl kullanmam gerekiyor bilen deneyen varmı

Arkadaşlar ben tam 11yıldır görmediğim ilaç tedavisi kalmadı şuan ara verdim bal çörek otu bide Civan perçemi günde bir bardak ve bu ay da Allah’ın izni ile sipariş verdiğim Meryem ana otunu kullanıcam int baktım kimisi üstünde kimsi içmiş suyunu bunu tam olarak nasıl kullanmam gerekiyor bilen deneyen varmı
Internette hep sahtesi satiliyor .Hacca umreye giden birinden istemeniz daha dogru olur.

Internette hep sahtesi satiliyor .Hacca umreye giden birinden istemeniz daha dogru olur.
Canım iş yerinde olduğum için yazmamadım hac giden birisi Yok ki şuanda keşke biri gitsede hem dua etse bana hemde bana getirse ama bir aktarcıdan aldım elime ulaştı aynısı görünüşü herşeyiyle aynı tadı tarçınımsı yazıyordu kokusu bile benzio bilemiyorum gerçi benim şu altı gündür lekelenmelerim oluyor pazartesi kan vericem inş oto gerek kalmadan rabbim kucağımı boş bırakmaz ark bebeğini getirdi dün iş yerine nasıl güzel kokuyorlar anlatamam kokusu hala burnumda rabbim ol deyince gelicek biliyorum ama işte hep bir arayış peşindeyiz çaresizlik

Canım inşallah hamile kalırsın en kısa zamanda. Neden olmuyordu senin peki

Canım pko var bende malesef tedavi gördüm ama üç ay oldu bırakalı bakalım ne olucak lekelerim hala gelio geçmedi ya bi kesilio bi gelio
Ben de pko var canım düşük falan oldu mu daha önce ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bir de tüp bebek de denedin sanırım..inşallah bu ay hamilesindir

Çok sağol canım benim allah razı olsun düşünmen böyle demen yeter paxartesi kan vericem bakalım inş vardır beş alto gündür kahve leke gelio bitmek bilmedi bir türlü anlamadım bi krmızı gibi oluo bi kahve bi gelmio değişik
Ben geçen ay hamile kaldigimda da öyleydi hata ben adet oldum sanıp üzülmüştüm.yerlesme kanamasıymis meğer ama sevinmemle gitmesi bir oldu diyebilirim :KK43:

Ben geçen ay hamile kaldigimda da öyleydi hata ben adet oldum sanıp üzülmüştüm.yerlesme kanamasıymis meğer ama sevinmemle gitmesi bir oldu diyebilirim :KK43:
Ahh çok üzüldüm şuanda düşük mü yaptın yoksa olsun allah büyük bende sana dua Edicem rabbim. Kucağını boş bırakmasın inşalalh tez zamanda :dua:

Canım hamile olanidin mi

Kızlar merhaba bir sorum olacak. Ben meryem ana otunu söylendiği gibi 1 gün suda beklettim kullandım ama Sudan çıkardığımda eski haline dönmedi neden olabilir bilen var mı ? Okuduğum yazılarda cıkarıp daha sonra tekrar doğum içinde kullanılabileceğini okumuştum ama benim meryem ana otum kapanmadı tekrar açık kaldı ?

Back