meryem ana otu kullanan arkadaşlar..

aminn kardeşim inşallah rabbim kimin ne dileği varsa versin bizlerinde kucağını boş bırakmasın inşallah.. bebek için mi kullanmıştın? duayı bırakmıyorum tabikide

insan yinede bir ümitt diyo.. bildiği her yolu allahın izniyle denemek istiyor. beklemek çok zor hüsranla karşılaşmak çok zor.. tedavi süreci çok yıpratıcı insan artık neye nasıl dayanacağını şaşırıyor. elimizde dua etmekten başka bişi gelmezken yinede bir acaba diyo insan denemek için.

Benim arkadaşım kullandı canım artık tesadüf mi bilemiyorum ama o hamile kaldı. O üzerinde taşıdı içmedi.
ayy ne güzel bir haber rabbim inşallah bizlerede vesile kılar. ne zaman başladı üzerinde taşımaya acaba? herhangi bir dua felan okudu mu?

ben öyle her duyduğum otu macunu yapmadım uygulamadım. ki zaten buda üzerinde taşınacak ne zararı olabilir ki taşımanın belki bu vesile olacak.. bilemiyoruz ki. isteyen suyunu içiyormuş ama isteyen tabiki.. tercihe göre değişiyor. bence bi zararı yok aksine faydası var.

evet canım benimmkide umreden geeldi. kısmetse inşallah bende üzerimde taşımaya başlıcam. Meryem suresini hem kendimiz hemde bir başkasımı okuyacak? yoksa biz değil farklı üç kişiye mi okutturacağız? üzerimize takacağımız zaman mı namaz kılıyoruz namaz sonrasında mı takıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…