meryem ana otu kullanan arkadaşlar..

bende hem ustumde taşıdım hem kackere suya koyup ıctım hala 2 tanesı duruyor ama kullanmıyorum en guzelı duva allah ne yazdıysa ohersey bı vesıledır yapmak ıstıyorsan yap ama duvanı eksık etme verecek olan RABBİM allah gonlunuze gre versın inşallah
aminn kardeşim inşallah rabbim kimin ne dileği varsa versin bizlerinde kucağını boş bırakmasın inşallah.. bebek için mi kullanmıştın? duayı bırakmıyorum tabikide

Banada geldi umreden.ama icimden gelmedi icmek.duruyor oyle.arastirdim kadinlik hormonunu arttiriyormus vucutta.Vallahi arkadaslar Allahin taktiri .Allah ol derse olacak.otla cople olacak is degil.umreden geldigi icin atamadimda .bi kenarda duruyor.sizler ne dersiniz bana katiliyormusunuz?
insan yinede bir ümitt diyo.. bildiği her yolu allahın izniyle denemek istiyor. beklemek çok zor hüsranla karşılaşmak çok zor.. tedavi süreci çok yıpratıcı insan artık neye nasıl dayanacağını şaşırıyor. elimizde dua etmekten başka bişi gelmezken yinede bir acaba diyo insan denemek için.

Benim arkadaşım kullandı canım artık tesadüf mi bilemiyorum ama o hamile kaldı. O üzerinde taşıdı içmedi.
ayy ne güzel bir haber rabbim inşallah bizlerede vesile kılar. ne zaman başladı üzerinde taşımaya acaba? herhangi bir dua felan okudu mu?

ıanın ben şu 2 senede ottu macundu okadar ck sey yaptımkı duydugum herseyı yaptım yazsam sıgmaz sayfaya hıc bır ıse yaramdı cokta pısmanın cunku mıydem bunyem maf oldu esım hep kızdı yapma her duydugunu zararı olur cokta haklıymıs bıraktım herseyı tıbba doktorlara teslım oldum artık tabıykı verıcek olan rabbım doktorlarda sadece vesıle duva edıyorum blca
ben öyle her duyduğum otu macunu yapmadım uygulamadım. ki zaten buda üzerinde taşınacak ne zararı olabilir ki taşımanın belki bu vesile olacak.. bilemiyoruz ki. isteyen suyunu içiyormuş ama isteyen tabiki.. tercihe göre değişiyor. bence bi zararı yok aksine faydası var.

Ya da içmiş olabilir bilmiyorum. Ama üzerinde taşıdığına eminim...
Üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyormuşsun otu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyormuşsun...
Ben üzerinde görünce sormuştum öyle anlatmıştı. İçiliyorsa onu bilemiyorum. Yalnız bildiğim şey hamile kaldı 4 yıl sonunda... Ben tesadüf olduğunu düşündüm... Böyle bilinen bir şey olduğunu bilmiyordum.
Senin konunu okuyunca dedim tek arkadaşım değilmiş diye. :) Onunki de Arabistan'dan gelmişti. Burada satıyorlarmış ama sahte oluyormuş çoğu genellikle...
evet canım benimmkide umreden geeldi. kısmetse inşallah bende üzerimde taşımaya başlıcam. Meryem suresini hem kendimiz hemde bir başkasımı okuyacak? yoksa biz değil farklı üç kişiye mi okutturacağız? üzerimize takacağımız zaman mı namaz kılıyoruz namaz sonrasında mı takıyoruz?

X