merterden toptan ürün almak istiyorum

zeynomh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
100
0
116
44
Kütahya
merhaba arkadaşlar
kütahyanın bir ilçesinde yaşıyorum ve burada çocuk ve kadın kıyafetleri satan bir dükkan açmak istiyorum.
ailem istanbulda yaşıyor. orada bazı mağazalarda zaranın hilfigerin armaninin orjinal ürünleri çok ucuza satılıyo etiketi yanlış basıldığı için. ablam yeğenime şuanda zarada sezon ürünü 80 lira olan trençkotu 45 liraya aldı.
benim için mağaza sahibiyle konuşmuş kardeşimde kütahyada açacak ama ürünleri nerden alıyosunuz demiş ama kadın sadece merter demiş. eğer içinizde bana bu toptancıların adını verebilecek olanlar varsa çok sevinirim. çünkü en kısa zamanda para kazanmaya başlamam gerek. haftaya istanbula gidip bakmak istiyorum.

en iyisini düşünmüşsün arkadaşım boş kalacağına yap bu tip şeyler.
tabi bunun için biraz hazır sermaye gerek.Burdan sana bu ve şu firma diyemeyeceğim ama merter e gidersen sağın solun toptancı zaten sorarakda bulabilirsin bence.
Bol kazançlar dilerim arkdaşım.

çok teşekkür ederim desteğe ihtiyacım var gerçekten. ufak ufak başlıcam zaten çok bi sermayem yok çünkü

merhabalar,
bende instagramdan pijama satmak istiyorum manisada oturuyorum bursa veya istanbulda bildiğiniz toptancı var mı

Ben Merter'e başka şey için rastgele gitmiştim. Gittiğimde gördüm Metroya çok uzak bir mesafe bile değil. Bir valizle gelip dolaşmanız gerek bence. Çoğu mağaza toptan. Perakende hiç vermiyor. Çok mağaza var. Kadın erkek tesettür açı gece elbisesi ne ararsanız var. Fiyatları filan nasıl bilmiyorum ama görüşüp kendiniz çevre yapmanız lazım bence. Bu arada merak ettim ablanız markaların yanlış etiket vs ile ucuza satılan kıyafetleri nerden alıyor?

Edit: Konu 2010da açılmış

Arkadaşlar tekstil işiyle uğraşıyorum aynı zamanda kendi üretimimiz de var pijama ve iç giyim Zeytinburnu da daha uygun Merter ve Güngören kalite olarak daha iyi ben sürekli gidiyorum çünkü ayrıca instagramdam satış yapanlar yada yapmayı düşünenler hiç para bağlamanıza gerek yok özelden yazarsanız yardımcı olurum

Merhaba .... adresini inceleyebilirsiniz.İhracat fazlası marka ürünlerin toptan satışını yapıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bende İzmirde oturuyorum instagram üstünden satış yapmayı düşünüyorum sizde tekstille ilgileniyormuşsunuz hala ilgileniyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…