Mersin'den kimse yok mu?

berrcis

BeRcİs
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
38
0
86
İçel Mersin
Evet arkadaşlar biz mersinlilerde aramızda bişeyler ayarlayıp buluşabiliriz belkide dünyadaki en kalıcı en baki dostlukların adımını atmış olacağızdır haydi mersinli hanımlar bizlerde toplanalım gelecekteki güzel arkadaşalıklarımız için ilk adımı atalım:)

ahhh canım yeni gördüm topiğini bende diyordum nerde bu mersinliler ben burdayım :))))))

canım çok önceleri de toplanalım dendi,kimse gelmedi,umarım şimdi gelirler,memleketim insanı sıcakkanlıdır ama.....

bizim eller topiginde mersinın sayfası var tatlım konşilerde güzel muhabbetlerde var ;ama buluşma konusunda biraz zayıf kalındı birkaç kez girişim oldu ilgisizlikten iptal oldu hatta adana buluşmasına hamarat33 isimli arkadaşımız buraya geldi.....

valla bu komşileri toplamak lazım ya olmuyo böyle bizlerde tanışalım konuşalım ama demi

kıslar bnde varı..ayarlıyalım müsait gün..

Son düzenleme:
canım bende mersindenim...evet ben hiç göremiyorum mersini. haftasonları bazen bir araya gelebiliriz. güzel paylaşımları kurulabilir gerçekten...bana mesaj atarsan sevirinirim.

mrb kızlar mersinde işini iyi yapan bir kuaför biliyormusunuz.balyaj yaptırmak istiyorum ancak kavak yellerindeki minenin ki gibi olcak çizgiler belli olmıcak yukarıdan aşagı doğru açılacak yani doğal olcak buna ya yarım elma balyajı yada papatya balyajı diyorlar her kuaförde bu aletler yok ..o yüzden mersinde gerçekten iyi ciddi bir kuaför bilen varmı

Canım çamlıbelde kuaför muzaffer var ve gerçekten boya konusunda çok iyi benim komşum yıllardır oraya gider kızıl balyaj için ve şahane oluyor, istersen adres verebilirim a.s.

cnm tevfik sırrı gür lisesi varya onun yan tarafında kuaför yusuf var bence her konuda süper ama biraz pahalı ii sonuç almak için değer tabi ama sen bilirsin ...

Kızlar bende mersindeyim...
Arıyorum kimsler yok mersinden yaa.

BU arada kuaför yazılmış.Pozcuda Halil var süper..Şiddetle tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…