nkayar Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Temmuz 2013 Mesajlar 1.073 Emoji Skoru 1.200 Puanlar 133 5 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nkayar #1 Memnun kaldığınız kadın doğum uzmanları hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
-Lorde- Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 375 Emoji Skoru 304 Puanlar 103 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nkayar #2 Osman Nuri Aksu yılların deneyimli jinekologu. Çok tanınmış bir doktordur Mersin'de. Bir de Forum Yaşam da Himmet Özdemir den memnun kalan arkadaşlarım var.
Osman Nuri Aksu yılların deneyimli jinekologu. Çok tanınmış bir doktordur Mersin'de. Bir de Forum Yaşam da Himmet Özdemir den memnun kalan arkadaşlarım var.
A Ayzeh Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 3 Emoji Skoru 3 Puanlar 6 Yaş 40 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nkayar #3 Ahmet Kaan Koca yı öneririm. Ben de bugün muayene oldum ve memnun kaldım çok iligili bir doktor. Akademi hastanesinde görev yapıyor.
Ahmet Kaan Koca yı öneririm. Ben de bugün muayene oldum ve memnun kaldım çok iligili bir doktor. Akademi hastanesinde görev yapıyor.