• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mersin'de şoke eden olay! Sevgilisine kızdı, cinsel organını kesti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Mersin’de seyyar simit satıcısı bir genç, telefonda tartıştığı kız arkadaşına kızıp cadde ortasında cinsel organını jiletle keserek kopardı.
Sitene Ekle

Hastaneye kaldırılan gencin organının yerine dikildiği, ancak işlev görüp görmeyeceğinin zamana bağlı olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi 1902 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede seyyar simit satan H.B. (21), cep telefonu ile konuştuğu kız arkadaşına sinirlenerek cadde ortasında, onlarca kişinin önünde cinsel organını jiletle keserek kopardı. Kendine zarar vermeye devam eden gence, o sırada civarda bulunan bir sivil polis müdahale ederek elindeki jileti aldı. Yaralanan genç daha sonra olay yerine gelen ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Gencin kopan organının plastik cerrahi bölümündeki ameliyatla yerine dikildiği, ancak işlev görüp görmeyeceğinin zamana bağlı olduğu bildirildi. H.B.’nin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu arada olay anı civardaki bir iş yerinin güvenlik kameralarına da yansıdı. Kamera görüntülerine göre, H.B. cadde ortasında elindeki jileti pantolonunun içerisine sokarak cinsel organını kesiyor. Kendine zarar vermeye devam eden gence, o sırada civarda bulunan sivil polis arkadan yaklaşarak müdahale ediyor. Öfkeli genç, daha sonra vatandaşların da yardımı ile etkisiz hale getiriliyor. H.B. ardından olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülüyor.
http://www.milliyet.com.tr/sevgilisine-kizdi-cinsel-organini-gundem-2157751/?ShowPageSkin=1

Uyuşturucu mu almıştı acaba, cinsel organını kestikten sonra kendine zarar vermeye devam edebildiğine göre... acı da mı çekmemiş anlamadım

Kız bunun üzerine affederse aptaldır derim bugün kız yaninda yoktu kendi organını kesti yarin kız yanındayken kimbilir kizin neresini keser .. Bence yerine dikeceklerine ağzına tıksalarmış..

dikmişlerde işlevi olup olmayacağı zamanla belli olcakmış... adama yardım edenlerde de iyi cesaret varmış, o bıçağı onarada sallayabilirdi

Umarım işlevsiz olur. Belli ki psikopat bir arkadaşımız kendisi. Yarın öbür gün bir kadına tecavüz edip öldürmesi an meselesi bence.

caddede yapmasaydı bari millete şahit olmuş yanında insanlar var

E napıcan şimdi ç.ksüz. .??
Valla videosu da varmış bu olayın ama içim kaldırmaz benim bu tür şeyleri. .

Ne gerizekalı insanlar var. Çocuğun psikolojik sorunları olduğu kesin ben kıza gerizekalı diyorum. Böyle eğilimleri olan adamlar belli oluyor
Anlık cinnet değil bence. Ne bulurlar böylelerinde anlasam. Üni de arkadaş vardı. Sevgilisinin heryeri faça izi. Eğilimi vardı şiddete. Yinede kız göremezdi tehlikeyi.

isabet olmuş.. kestiğine göre kavga o yuzden cıkmıstır kesin.
mal yaa

Back