Y ygm Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 20 0 86 İçel Mersin 16 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ygm #1 mersinde resim kursu arıyorum... ilk defa gideceğim çok istiyorum bende resim yapmayı...önerdiğiniz bir yer varsa çok sevinirim... şimdiden tşk ederimopuyorumnanaktan
mersinde resim kursu arıyorum... ilk defa gideceğim çok istiyorum bende resim yapmayı...önerdiğiniz bir yer varsa çok sevinirim... şimdiden tşk ederimopuyorumnanaktan
Y ygm Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 20 0 86 İçel Mersin 17 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ygm #2 hadi ama mersin de yaşayan kimse yok mu....
you_know Ne bu neşe ? Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 18.455 103 413 17 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ygm #3 bildigim bir yer var fakat özel yetenek sınavlarına öğrenci hazırlıyor sanırım siz hobi olarak yapmak istiyorsunuz
bildigim bir yer var fakat özel yetenek sınavlarına öğrenci hazırlıyor sanırım siz hobi olarak yapmak istiyorsunuz
BeyazPerim Vay anası ya =) Kayıtlı Üye 3 Kasım 2008 11.895 18 206 İzmir 17 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ygm #4 İçeriği nedeniyle konunuz uygun yere taşınmıştır .
Y ygm Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 20 0 86 İçel Mersin 17 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ygm #5 evet hobi olarak yapmak istiyorum fikir verirseniz sevinirim... özel yetenekle alınanlar öğrencidir sanırım... ben kurs olarak arıyorum...
evet hobi olarak yapmak istiyorum fikir verirseniz sevinirim... özel yetenekle alınanlar öğrencidir sanırım... ben kurs olarak arıyorum...
Y ygm Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 20 0 86 İçel Mersin 10 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ygm #6 hadi ama kimse yok mu bana yardımcı olacak......((((
S secill Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2011 4 0 36 Adana 9 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ygm #7 ygm .!.: evet hobi olarak yapmak istiyorum fikir verirseniz sevinirim... özel yetenekle alınanlar öğrencidir sanırım... ben kurs olarak arıyorum... Genişletmek için tıkla... ay bulursan banada haber ver lütfen
ygm .!.: evet hobi olarak yapmak istiyorum fikir verirseniz sevinirim... özel yetenekle alınanlar öğrencidir sanırım... ben kurs olarak arıyorum... Genişletmek için tıkla... ay bulursan banada haber ver lütfen