• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mersinde lazer epilasyon.

teomanga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
5
1
88
Malatya
Arkadaşlar merhaba. uzun zamandır sitenin üyesiyim. yorum yapmasam da takip etmekteyim. biliyorum yer ismi vermek yasak sitede ama yine de sormak istedim. mersinde lazer epilasyon için yer önerecek arkadaslar var mı? elinde birkaç çeşit makinesi olan. yardımcısı olan olursa çok sevinirim. yaptırmaya karar verdim ama yere karar veremedim.teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba. uzun zamandır sitenin üyesiyim. yorum yapmasam da takip etmekteyim. biliyorum yer ismi vermek yasak sitede ama yine de sormak istedim. mersinde lazer epilasyon için yer önerecek arkadaslar var mı? elinde birkaç çeşit makinesi olan. yardımcısı olan olursa çok sevinirim. yaptırmaya karar verdim ama yere karar veremedim.teşekkür ederim.
merhaba canım siteye girip girmediğini bilmiyorum ama bende lazer epilasyona gidiyorum mersindeyim

cnm mersinde çetinkayanın yanında bir hastane vardı. orası lazer epilasyonda yapıyormuş ve iyiymiş diye duydum ama hastanenin adını hatırlamıyorum

Back