• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon mersin'de lazer epilasyon yaptıranlar

darin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1
0
86
İçel Mersin
mersin'de lazer epilasyon yapan arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi burada paylaşalım.mesela kaçıncı seansınızda gözle görülür azalmalar oldu,ne kadar ödediniz,sizce en etkili lazer tipi hangisidir:26:

24 yaşındayım kendimi bildiğim bileli aşırı tüylenme şikayetim var bekarım ve 10 senedir adet görüyorum ve sürekli düzensiz ve sancılı 8senedir diane 35 ,yasmin, ginelli gibi birçok doğum kontrol hapını farklı zamanlarda uzun dönemlerde kullandım ama ne adetim düzene girdi nede tüylerimde bi azalma oldu.
ultrasonda herhangi bi kist bulunmadı üstelik hormon testleride her seferinde temiz çıkıyor
omuzumda dekoltemde ve yuzumde tüyler var kendimi maymun evrimini tamamlamamış hissediyorum:(
yüz bölgesinde önce iğneli epilasyon denedim işe yaramadı 12seanstır lazer tedavisi uyguluyorum azalmasını geçtim hızla artıyor.
doktorlara bunu sorunca en iyi açıklamaları stress oluyor. sizce ne yapabilirim?

mersin'de lazer epilasyon yapan arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi burada paylaşalım.mesela kaçıncı seansınızda gözle görülür azalmalar oldu,ne kadar ödediniz,sizce en etkili lazer tipi hangisidir:26:

bende mersinde yasıyorum vexxxxxxxxxxgidiyorum topçularda normal saglıklı insanlarda 8 seansta bitiyor en azından gözle görülür azalma oluyor. istersen bi randevu al ön görüşmeyi yap içine sinmezse devam etmezsin.
benim arkadaslarxxxxxxxxxxxxxx a gidiyorlar.
ögrenciysen mutlaka indirim yapıyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
bende mersinde yasıyorum vexxxxxxxxxxgidiyorum topçularda normal saglıklı insanlarda 8 seansta bitiyor en azından gözle görülür azalma oluyor. istersen bi randevu al ön görüşmeyi yap içine sinmezse devam etmezsin.
benim arkadaslarxxxxxxxxxxxxxx a gidiyorlar.
ögrenciysen mutlaka indirim yapıyorlar

Firma isminin söylenmesinin yasak oldugunu bilmiyordum afedersiniz

carsıda dondurmacı halil vardı onun ordaki hastanenin ismi dogus hastanesi miydi?
neyse dondurmacı halilin ordaki hastanede dermatolog yapıyor..
yani estetisyen degil de doktor kontrolunde yaptrmak ıstersenız , ustelık son teknoloji alexandrte cihazı ile size orayı tavsiye edebilrm.. mersinde ondan daaha iyi cihaz oldgnu sanmıyorum..cok cok etkili.. ben inanılmaz memnunum tum vucut yaptrdm .. 4 5 seansda bitti.. tektuk cıkanlarıda ben cımbızla hallediyorum artık devam etmedim.. biraz pahalı olabilr fakat son kurusuna kadar deger.. :81:

mersinde xxxx giden var mı / memnun musunuz

canım benxxxxxxx gidiyorum çok azalma oldu ben de tüm vucut yaptırıyorum ama memnn değilim.. üstelik yazın bronz tenime uygulayan:27: s..... bir estetisyen yaktı kolumu.. çok şükür şu an geçti izleri....cihazın özelliği gereği tüyleri önceden alman gerekiyor. fakat duyduguma göre duygu tıp^ta almana gerek olmayan cihazla yapılıyormuş. orayı tavsiye ederim:87:

canım ben xxxxxxxxxx gidiyorum çok azalma oldu ben de tüm vucut yaptırıyorum ama memnn değilim.. üstelik yazın bronz tenime uygulayan:27: s..... bir estetisyen yaktı kolumu.. çok şükür şu an geçti izleri....cihazın özelliği gereği tüyleri önceden alman gerekiyor. fakat duyduguma göre duygu tıp^ta almana gerek olmayan cihazla yapılıyormuş. orayı tavsiye ederim:87:

oaraya giden parasını çöpe atmış olur sadece bu kadar diim. !!!!!!!!!!!

Lütfen okuyunuz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/413581-mevzuat-saglik-bakanliginin-konuyla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html

Back