mersinde kıyafet diken iyi bir terzi arıyorum

btlaltny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
146
33
28
Slm kızlar yaknda kuzenmn nişanı var kıyafet diktircem mersinde iyi bir terzi arıyorum toroslar da yada civarında bildiğiniz bi yer var mı?

Ben bulsum canm foruma yakın terzi berivan çok memnun kaldım numarasını veriyim gidiceksen

Nasıl bir model diktirdiniz acaba abiye tarzı dikim yapıyor mu

Ben şimdi değil ama bebeğim 1 yaşına geldiğinde esimle bebegimle birlikte dış mekan fotoğraf çektirmek istiyorum o yüzden şimdiden arastiriyorum

Abiye diktirdm ben el işçiliği iyi fiyatda uygun olurda memnun kalmazsanız alanya sokaktada bir sürü yer var orayada bakabilirsinz

05418931841 numarası bu kaydedersinz ama memnun kalcağnzdan eminim çok tatlı bi kadın işininde ehli dijtirceğnz zaman arar görüşürsnz

Çok tesekkur ederim. Kaydettim numarayı acaba diktidiginiz elbiysi rica etsem resmini atabilirmisiniz. Ve ne kadara diktirdiniz.

Tabi kumaş bulamadğm için birebir aynısı olmadı model aynı sadece bi kaç oynama yaptm aksesuarda

Ay hiçbirşey değil :) abiye almak isteyen kafadan 500 gider bende beyaz dusunuyorum :) içme kalan dış mekan çekimini bebisimle ve kocamla cekicem düğün fotoğrafının yerini tutmaz ama

Yinede içinize sindi değil mi bende bu tarz istiyorum bi resim daha vardı bulamadım :)

Eklentiler

• Taş-Askılı-Beyaz-Abiye-Modelleri.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 756
İkisinden birisi olabilir :) henüz 1.5 yilim var ama çok istiyorum

Eklentiler

• nikah-elbisesi-15.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 634
Güzelmiş canm beğendm dış mekanda da hoş durur ailecek bayaz giyinin daha güzel olur :)

Kızım olsaydı tutu giydircektim ama oğlum olacak allahın izniyle babası damtligini giycek ogluşum da damatlık giyer. Şimdiden bütün planlamaları yaptık gerisi Allahın izninde canim bu arada mersinin neresindesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…