Mersin'de ikiz gebeler ve ikiz anneleri

enigma_33

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
714
26
623
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar gebeliğimin 8+5 haftasındayım ve dr.Osman Nuri Aksu ile görüşüyorum...
Bu ilk gebeliğim ikiz olmalarından dolayı en iyi dr a gitmek istedik...
İlk akla gelen eskiler için Muhsin Sırım olurdu ama hem doğuş hastanesinin bitmeyen tadilatları hem de Muhsin hocanın yaşının çok ilerlemesi beni en iyi ikinci dr a Osman hocaya yönlendirdi.
Şimdilik bir sıkıntım yok ama burda konu İkiz gebeliğim ve İki bebeğimin inşAllah sağlıkla gelmesi olucağı için herşeyi iki kere düşünmek lağzım sizin fikirleriniz var mı?
Osman Hoca Ortadoğu Hastanesinde Oranın yenidoğan yoğun bakımı varmış ama yerinde görmek istiyorum o yüzden bir sonraki randevumda 21 mayısta(ikili test için) gittiğimde
yeni doğan yoğun bakımına gidip kaç küvoz olduğuna bakaccağım ve işte bilmiyorum inceleme yapıcağım en azından içimi rahatlatmak için...

Sizlerden de tavsiye almak istedim birbirimizle yardımlaşmamız dileği ile...​

Son düzenleme:
Ben kadın doğum üzerine çalışıyorum sevgili papatya, bütün hastanelerdeki hekimleri ve ameliyathane durumunu gayet iyi biliyorum sizede yardımcı olmak isterim. Osman beyin odasının önünde duran broşürlük de broşürümüz var kordon kanı bankası onda gerekli irtibat numarası mevcut ararsanız elimden geleni yaparım. Sağlıklı bir doğum geçirmeniz dileğiyle.

teşekkür ederim canım... gittiğimde inceleyeceğim...

ben de varımm 17+5 günlük prenseslere hamileyim bende. Benim doktorum da Adana Acıbademde Prof. Dr. Cansun Demir, ama doğumu sanırım Forum Yaşam Hastanesinde yapacam orada çalışıyordum ben daha önce o yüzden tercihim o hastane olur.. Ben de bebek arabaları için bakınıyordum yeni farkettim başlığı, bol bol konusuruz artık

canım ben çok araştırdım ve iyi bir seçim yaptığıma artık eminim...
inşAllah sende sağlıkla kucağına alırsın meleklerini...

benim de doktorum da prof.cansun demir di.çok memnundum ama zor olacağı için adana da doğum yapmak orda yaptıramadım.hepinize sağlıkla kucağınıza almak ve büyütmeyi nasip etsin allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…