Siz niye sonuc oumsuz gibi cevap yazdiniz anlamadimVah vah çok üzüldüm niyeki !!
Siz niye sonuc oumsuz gibi cevap yazdiniz anlamadimacaba ben mi haberi yanlış anladim
Aradaki fark düşmüş diye anladım ben vallaben de kendimden şüphe ettim senin yüzündenadam itiraz edince tekrar sayılmasıyla oyları daha da düşmemiş mi
Oy oranı düşmüş algıladım bidaha bidaha okudum nerede yanlış yaptım anlamadım.. Hemen bir kahve içip tekrar okuyacağım canımSiz niye sonuc oumsuz gibi cevap yazdiniz anlamadimacaba ben mi haberi yanlış anladim
nası habet yaptilarsa artik her okuyan değişik anlıyorOy oranı düşmüş algıladım bidaha bidaha okudum nerede yanlış yaptım anlamadım.. Hemen bir kahve içip tekrar okuyacağım canım
Yok canım bilakis memnun oldumnası habet yaptilarsa artik her okuyan değişik anlıyor
Ukalalik olarak almazssaniz şöyle izah edeyim, anladigim kadariyla tabi, 4. Vekilliği alan chp den bir vekil kapip 2. Vekilliği garantileme pesindeler
Oylari dusmemis. Gecersiz sayilan oylari dusmus. Yani gecerli sayilan oylari artmis. Olumlu sonuç o lar adina
Sorun sende degil canim haberi yazan kulağını tersten tutmuşanladım sabah sabah kahve önemli tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?