Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Mersin'de güvenilir çıtçıt alacağım bir yer

unutmadan ben birine sordum.. digerindede aşagı yukarı aynı olabilir tahminimce orda çeşit daha fazla alında ve fiyat bi miktar fazla olabilir ama pazarlıga açıklardır genelde, zaten karı koca çalışıyorlar yardımcı olamaya çalışırlar sanırım....ben bu gittigimle daha iyi anlaşabiliyorum koaförlere servise gidiyorlar mlz falan götürüyorlar ya bi kere rica ettim saçımda boya öncesi yag vardı aldıgım boya koyu düşer diye açıgını istedim hemen yolladılar ..

Ayaklarına sağlık daha bakmadım gecen gün birinin kaynaklarını gördüm ben çıtçıt olarak almak istiyorum dedim satıyor kuaförüm dedi kuaförüne yönlendirdi gittim 500 lira fiyat isteyince nefret ettirdi beni

Son düzenleme:
slm ben eyfel perukun sitesi Peruk, Peruk Sa, Peruk Sat, Peruk eitleri den takma kahkül almayı düşünüyrm ama sitedeki resimler başka sitelerde de olan resimler tam bilgi sahibi olamadım, sizin bi bilginiz varmı kalitesi hakkında takma kahkülün nasıl olduğunda???

ben kullanmıyorum ama arkadaşım için almıştık. o kullanıyor. 6 parçalık, doğal aldı o. şikayeti olmadı şimdiye kadar.
modapedia dan aldı. direk sitelerinden sipariş verebilirsin. tahminen gün içinde gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…