Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Mersin'de güvenilir çıtçıt alacağım bir yer

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Memnunmusunuz kullananlar, düşüncenizi yazarmısınız?

sahte çıkmasından korkuyorum
birde kaç gr ideal, kaç parça ?
ben 6 parça yeter diye düşünüyorum ama hiç bilgim yok
Kuaförler ne yazık ki çok satmak için abartıyor söylüyor
umarım uygun fiyatlı gerçek saç bulabilirim çok uçuk rakamlar söyleyenler bile çıkıyor
zaten saç mağduruyum

pişman olmak istemiyorum lütfen yardım edin
hiç bilgim yok

bende çık çık kullanma saçlarını maffedersin o kadar yolunuyor dökülüyorki arısıda cabası ve çok belli oluyor çok komik oluyor

kaynaktan vazgeçtim bu yolunma korkusuyla
çıt çıt alıyım dedim ama belimde uzunluğu olsun diye
komik görüntü olması hoş değil saçla çok uyumlu olmalı tabi yoksa çirkin görünüyor
takanlarda belli

canım kozmetik toptancılarında al dedim..koaförlerde ordan aldıkları için daha ucuz olacagını düşünüyorum ellerinde olmasa bile istedigin gibi getirtirler ..ama hepsi düm düz ve aynı boy oluyorlar aldıktan sonra üstlere takacaklarını kat versen dahamı ii olur acaba..daha dogal durur..ben çarşıda oturuyorum ..benim çevremde var 2-3 toptancı..

Nerden alabilirim gerçek saç satan yer

bi kaç toptancı ver diye cevap yazmıştım ama:)ben mersin çarşıdayım..benim sürekli alış veriş yaptıgım bi toptancı var saç konusundada güvenirim..boncuk fiyatlarından haberdarım ama çıt çıt fiyatlarını bilmiyorum işlem görmemiş var elinde..ama aynı yerde bi bir tane yer daha var dilersen onlarada bak koaförlerin hemen hepsi ikisinden alıyor..

ay ver yazmışım var yazacaktım:) ilk mesajımdada derim yazacagıma,dedim yazmışım :)yazım hatalarım olmuş kusuruma bakma canım

Mersin Çarşısına bakıyım ama isimleri yok mu satılan yerin gittiğimde bulabilmem açısından

canım mersin çarşısında olmaya bilir benim bildigim kadarıyla ..olsada pahalıdır toptancı sıfatıyla degil magaza sıfatıyla satım olur neticede..onlarda toptancıdan alıyorlar..benim arkadaşın biri o civarda bi kozmetikciden almış bizden alırsanız yarı fiyatına takıyoruz demişler arkadaşım yaptırmış ama saçlar 3 günde keçe gibi oldu ..fön bile çekemiyordu çıkarttı sonra..benim dedigim yer özgün çocuk parkının ordan çetinkayaya giden bi yol var onun üzerinde hımmm künefecilerin orda daha kısası bilirsin..2 tane var kuaförler tüm saç boyalarını malzemelerini ve saçları burdan alıyor..orjinal işem görmemiş saç..ben aldıgımdan net söyleye biliyorum..boncugunu da ordan alıp birde misinadan takma aparatı( misinayı bi karış kadar kes ikiye katla ucundan bi boncuktak ucunda kalacak şek,lde karga burnu yada küçük bi penseyle sık bu) yaparsan evde kendin taka bilirsin canım..

dediğin yeri biliyorum ama ben boncuk kaynak yaptırmıcağım çıt çıt saç alacağım hani yarım ay şelinde ya da 6 ,8 parça satılıyor
mağaza bir eyfele sordum çok fşyat istiyor ve güzel değilde saç
kuaförler desen abartı fiyat ya birde baktım saçlara kullanılmış gibi gramları az boyları kısa azcık saç
ne iyisi toptancısı çünkü başka yerler kafalarına göre çok para ekliyor değmezde zaten

künefecilerin oldugu yolda diğ mi ?fiyatları nasıl acaba bakmak gerek

cnm benim arkadaşım bana ankaradan almıştı ben bir kere falan taktım.bi heves o zamanlar istemiştim...ama fiyatını ilmiyorum ..ankarada çankayadan almıştı sanırım biraz pahalı oluyorlar...

Önereceğiniz bir yer yok mu MERSİNDEN
Bir kaç yer baktım kullanılmış saç gibi tuafdı, kalitesiz duruyor, dolgun değil ,az, boyu kısa .
buna rağmende saçma sapan fiyatlarda

öncelikle 1 haftadır hastayım giremedim nete.........boncuk fiyatları hakkında bilgim var ama çıt çıt hakkında malesef yok ama orda mevcut....ben hiç bi sıkıntı yaşamadım hatta orial da dahil her türlü işlemi yaptım kendi saçımla aynı reaksiyonu alıyorum başkada bi yerden almam okadar memnunum yani..künefecinin yanında olana git ilk olarak ..ben o derim ama yinede sormak ve karşılaştırmak için biraz ilerde biraz daha büyük bi yer var orayada bak orasına iidir...

Mersinde bir de estetik cerrahı aradğını belirtmişsin cevap yazdım ama nete girmedin herhalde bir cevap alamadım eğer hala bir dr arıyorsan Dr. Volkan Beden var kendisi aile dostum yakın arkadaşım açtığın konuda bilgileri verdim eğer bakarsan ve bana da cevabını yazarsan yardımcı olabilirim sana sağlıklı günler dilerim

Canım çıtçıtlarına kavuştun mu? Ben de arıyorum mersinde ama burada öğrenci olduğum için bilgim yok. Sadece forum dolmuşunda giderken bi yerde çıtçıt kaynak yazan büyük bi kat görmüştüm orası da kapalıydı. Ben tarsusta oturuyorum bu çıtçıtlara nasıl ulaşıcam bilmem

Hayır halen almadım dediğin yer kuaför Yusuf mu ? orda baktığımda saçlar sanki kaliteli gelmedi ya da dolgun değildi tam alıcı gözüyle bakmadım gerçi toptancısından alırım diye ama vardı orda çok saç

gecen gün başka bir kuaförede baktım 500 lira istiyor hemde uzun değil ne bu fiyatlar
soğudum yani

kızlar geç gördüm kusura bakmayın.. ................keçe oldu resmen ..toptancının birini bu gün aradım ki gide gele kanka olduk hepsiyle:)zaten ben parkın orda oturuyorum çok yakınlar bana.. yarım ay yokmuş,,getirtip getirtemeyecegini sormadım ama .diger toptancıda varmı bilmiyorum ..ama çıtçıt herikindede var ..yogunlugunu bilemiyorum kullanmadıgımdan elime almadım ama boyları sanırım bele kadar gelir..çünkü boncuk saçlarla aynı yerde oldugundan aynı boyda olduklarını görüyorum..ben biraz gidince ne var ne yok didik didik bakar birde didik didik sorarımda:) ..tekrar görüştügümde onlarıda bi sorim ..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar sizin için bi koşu baktım sordum geldim 8 adet 250tl ..boyu beli az geçiyor.. gr söyledi ama unuttum bak şimdi..ya 150gr dedi herhalde emin olmamakla birlikte dolgundu ..bi tane işlem görmemiş vardı ama yine getirtiyormuş...ben çıtçıt kullanmıyordum kızlar bu saçları görünce fikrim degişti saçlar o kadar bakımlı o kadar güzelki ben çok begendim hiç kesilmemiş ama tek kırık yok ki boncuklarda kesilmemiş bakımlı olurlar ama kırık vardır çogunda, ve uçlara dogru dogal buklemsi dalgaları var..sizden bahsettim toptancıya sonra görünce ya onları boşver satma bunları ben alacam dedim:))))şaka bi yana ben çok begendim gerçekten .. cidden bende almayı düşünüyorum.aklıma soktunuz bana bunu nasıl yaptınız:)). bu arada yarım olanlarınıda sordum tekrar..yokmuş ama getirte bilirmiş oda 250 civarı dedi..umarım yardımcı olabilmişimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…