Nerden alabilirim gerçek saç satan yer
dediğin yeri biliyorum ama ben boncuk kaynak yaptırmıcağım çıt çıt saç alacağım hani yarım ay şelinde ya da 6 ,8 parça satılıyor
mağaza bir eyfele sordum çok fşyat istiyor ve güzel değilde saç
kuaförler desen abartı fiyat ya birde baktım saçlara kullanılmış gibi gramları az boyları kısa azcık saç
ne iyisi toptancısı çünkü başka yerler kafalarına göre çok para ekliyor değmezde zaten
künefecilerin oldugu yolda diğ mi ?fiyatları nasıl acaba bakmak gerek
öncelikle 1 haftadır hastayım giremedim nete.........boncuk fiyatları hakkında bilgim var ama çıt çıt hakkında malesef yok ama orda mevcut....ben hiç bi sıkıntı yaşamadım hatta orial da dahil her türlü işlemi yaptım kendi saçımla aynı reaksiyonu alıyorum başkada bi yerden almam okadar memnunum yani..künefecinin yanında olana git ilk olarak ..ben o derim ama yinede sormak ve karşılaştırmak için biraz ilerde biraz daha büyük bi yer var orayada bak orasına iidir...
Canım çıtçıtlarına kavuştun mu? Ben de arıyorum mersinde ama burada öğrenci olduğum için bilgim yok. Sadece forum dolmuşunda giderken bi yerde çıtçıt kaynak yazan büyük bi kat görmüştüm orası da kapalıydı. Ben tarsusta oturuyorum bu çıtçıtlara nasıl ulaşıcam bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?