- 9 Aralık 2016
- 1
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Meralcansever
-
Ben mahmut gokdogana ameliyat oldum.2 buçuk ay önce.gayet de iyi bi doktor.memnun kaldım.instagram hesabında paylaşıyor yaptığı operasyonları.isterseniz bi bakın sayfasına
Ins herşey istediğiniz gibi geçer benimde pazartesi ameliyatim stres iyice arttıBende 20 ocakta Mustafa Kemal Aksoy 'a ameliyat olacağım
Ins herşey istediğiniz gibi geçer benimde pazartesi ameliyatim stres iyice arttı
Mustafa Bey hangi hastanedeydi ismini duydumİnşallah sizindee sizin daha erkenmış hadi hayırlısı
İMC de siz hangi doktora olacaksınız ?Mustafa Bey hangi hastanedeydi ismini duydum
İMC de siz hangi doktora olacaksınız ?
Merhaba acaba ameliyat oldunuz mu araştırmalarınızı benimle de paylaşır mısınızKizlar merhabalar ben Mersin'de burun estetigi yaptirmayi dusunuyorum. Burnum biraz kemerli ve egrilik var okul sebebiyle istanbulda yasiyorum ama ailem mersinde bu nedenle operasyonu Mersin'de yaptirmak ve aile evinde yatıcam edicem bu surecte:)) onerebileceginiz hatta dusunmeden bu doktora guvenebilirsin diyebileceginiz hangi doktor veya doktorlar var??? hepsine açigim.. yardimlarinizi bekliyorum...
Merhaba acaba ameliyat oldunuz mu bende dr araştırıyorum yardımcı olur musunuzEser yükseli duydunuz mu bende ondan haftaya ameliyat olacağım ama hic yorum bulamadim onunla alakali
Merhabalar bana da Mustafa beyi çok önerdiler 15 tatilde görüşeceğim fiyat nedir acaba birde ameliyat sonrası tecrübenizi paylaşırsanız mutlu olurumBende 20 ocakta Mustafa Kemal Aksoy 'a ameliyat olacağım
Ameliyatı oldunuz mu kızlar bende düşünüyorum ama çok dolu daha randevu alamadım süreciniz hakkinda bilgi verirseniz çok sevinirim.Merhabalar bana da Mustafa beyi çok önerdiler 15 tatilde görüşeceğim fiyat nedir acaba birde ameliyat sonrası tecrübenizi paylaşırsanız mutlu olurum
Ne zaman olacaksınız ?bende görüştüm ama çok fazla kötü yorumda var kararsız kaldım bendeMahmut Gökdoğan'a olacağım
Merhabalar, memnun kaldınız mı acaba? Ben karar kılarsam Ordu’dan geleceğim ameliyat için. Önerir misiniz ? Ve fiyat olarak ne karara yaptırmıştınız acaba, üzerinden çok zaman geçmiş ama yinele fikir olur belki. Çok teşekkür ederimArkadaşlar ben dün Forum Yaşam Hastanesinde Dr. Vasfi Çelik tarafından rinoplasti ameliyatı oldum. Soru sormak isteyen arkadaşlar ulaşabilir.
Ben 2018, yılında Vasfi çelikte oldum 10bin TL verdim burnum eğri kaldı 6 saat sürdü birde burnum eğri kalınca dalga geçti asla tavsiye etmiyorum ilgisiz egolu biriMerhabalar, memnun kaldınız mı acaba? Ben karar kılarsam Ordu’dan geleceğim ameliyat için. Önerir misiniz ? Ve fiyat olarak ne karara yaptırmıştınız acaba, üzerinden çok zaman geçmiş ama yinele fikir olur belki. Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?