• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mersinde en iyi burun estetik doktoru?

Meralcansever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
1
0
1
30
Kizlar merhabalar ben Mersin'de burun estetigi yaptirmayi dusunuyorum. Burnum biraz kemerli ve egrilik var okul sebebiyle istanbulda yasiyorum ama ailem mersinde bu nedenle operasyonu Mersin'de yaptirmak ve aile evinde yatıcam edicem bu surecte:)) onerebileceginiz hatta dusunmeden bu doktora guvenebilirsin diyebileceginiz hangi doktor veya doktorlar var??? hepsine açigim.. yardimlarinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
Ben mahmut gokdogana ameliyat oldum.2 buçuk ay önce.gayet de iyi bi doktor.memnun kaldım.instagram hesabında paylaşıyor yaptığı operasyonları.isterseniz bi bakın sayfasına

Bende 20 ocakta Mustafa Kemal Aksoy 'a ameliyat olacağım:21:

Kizlar merhabalar ben Mersin'de burun estetigi yaptirmayi dusunuyorum. Burnum biraz kemerli ve egrilik var okul sebebiyle istanbulda yasiyorum ama ailem mersinde bu nedenle operasyonu Mersin'de yaptirmak ve aile evinde yatıcam edicem bu surecte:)) onerebileceginiz hatta dusunmeden bu doktora guvenebilirsin diyebileceginiz hangi doktor veya doktorlar var??? hepsine açigim.. yardimlarinizi bekliyorum...
Merhaba acaba ameliyat oldunuz mu araştırmalarınızı benimle de paylaşır mısınız

Arkadaşlar ben dün Forum Yaşam Hastanesinde Dr. Vasfi Çelik tarafından rinoplasti ameliyatı oldum. Soru sormak isteyen arkadaşlar ulaşabilir.

Merhabalar bana da Mustafa beyi çok önerdiler 15 tatilde görüşeceğim fiyat nedir acaba birde ameliyat sonrası tecrübenizi paylaşırsanız mutlu olurum
Ameliyatı oldunuz mu kızlar bende düşünüyorum ama çok dolu daha randevu alamadım süreciniz hakkinda bilgi verirseniz çok sevinirim.

Merhabalar.Doç Dr.Eser Yüksel burun ameliyatımı gerçekleştirdi.Çok memnum kaldım.Gerçekten çok bilgili bir doktor.Uzun yıllar Amerikada çalışmış.Burun ameliyatımla birlikte yüzüme de bir kaç doku çalışması da yaptı.Yüzü bir bütün olarak değerlendirmesi çok hoşuma gitti.

Arkadaşlar ben dün Forum Yaşam Hastanesinde Dr. Vasfi Çelik tarafından rinoplasti ameliyatı oldum. Soru sormak isteyen arkadaşlar ulaşabilir.
Merhabalar, memnun kaldınız mı acaba? Ben karar kılarsam Ordu’dan geleceğim ameliyat için. Önerir misiniz ? Ve fiyat olarak ne karara yaptırmıştınız acaba, üzerinden çok zaman geçmiş ama yinele fikir olur belki. Çok teşekkür ederim 🙏

Merhabalar, memnun kaldınız mı acaba? Ben karar kılarsam Ordu’dan geleceğim ameliyat için. Önerir misiniz ? Ve fiyat olarak ne karara yaptırmıştınız acaba, üzerinden çok zaman geçmiş ama yinele fikir olur belki. Çok teşekkür ederim 🙏
Ben 2018, yılında Vasfi çelikte oldum 10bin TL verdim burnum eğri kaldı 6 saat sürdü birde burnum eğri kalınca dalga geçti asla tavsiye etmiyorum ilgisiz egolu biri

Back