- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
sana sana harbisine çok ayıp etmişpinkstrap bak senle telefonla konuşurken dedim ya deprem oluyo diye inanmadin bana basın donuyodur dedin
Evet yaa resmen bana hastalikli yatalak kadin muamelesi yaptisana sana harbisine çok ayıp etmiş
şimdi utansın ettiğinden her zamanki gibi haklı çıktın
pink gel özür dile harbiden
Harbi sen Mersin demisin deEvet yaa resmen bana hastalikli yatalak kadin muamelesi yapti
Evet ablam mersindeyimHarbi sen Mersin demisin de
Hadi ya geçmiş olsun.Ben seni İstanbulda sanıyordum:)Evet ablam mersindeyim
Sağol ablacimHadi ya geçmiş olsun.Ben seni İstanbulda sanıyordum:)
İnanmamam karnındakinden kaynaklı :))pinkstrap bak senle telefonla konuşurken dedim ya deprem oluyo diye inanmadin bana basın donuyodur dedin
Themisim sen söyle Allah için. Bir hamile deprem oldu dese inanır mısın?sana sana harbisine çok ayıp etmiş
şimdi utansın ettiğinden her zamanki gibi haklı çıktın
pink gel özür dile harbiden
Aferin adam olThemisim sen söyle Allah için. Bir hamile deprem oldu dese inanır mısın?
Yalan söylüyor muammelesi yapmadım. Başın dönmüş olabilir mi diye sordum. Hem korkutmakta istemedim
Neyse özür dilerim Harbi bundan sonra hiç şüphe etmiycem senden
harbiyle normal hamileler bir mi kız depremin şiddetini bile söylese itibar etmek gerekThemisim sen söyle Allah için. Bir hamile deprem oldu dese inanır mısın?
Yalan söylüyor muammelesi yapmadım. Başın dönmüş olabilir mi diye sordum. Hem korkutmakta istemedim
Neyse özür dilerim Harbi bundan sonra hiç şüphe etmiycem senden
Bilemedim düşünemedimharbiyle normal hamileler bir mi kız depremin şiddetini bile söylese itibar etmek gerek
sen ne iyi kalpli ne tatlış ne iyi bir arkadaşsın yahuBilemedim düşünemedim
Bundan sonra ne dese kabulüm
sen ne iyi kalpli ne tatlış ne iyi bir arkadaşsın yahu
harbiyi korkutmamak adına hem öyle davrandım birde üstüne özür diliyorsun
Deprem ana olsun benm adim,deprem dede vardı yaHarbinin bundan sonraki lakabı depremin şiddetine kadar ölçen richter ölçeği olsun
richter harbi
ah ah rahmetli oldu Ahmet Mete IşıkaraDeprem ana olsun benm adim,deprem dede vardı ya
Harbi bunun anısına oğlun olursa ismini Ahmet Mete koy dermişimDeprem ana olsun benm adim,deprem dede vardı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?