• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mersin'de bildiğiniz iyi bir diş hekimi var mi bayanlar acil

3334gulnur

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
13
1
6
34
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar, iki ay önce bi kanal tedavisi yaptirmistim Istanbul da, devlet hastanesinde. Şimdi mersindeyim. Dün akşamdan beri kanal tedavisi yaptırdığım bölgedeki dis etim şişmiş durumda, sol taraf tamamen sızlıyor. Dis etinde sorun olduğunu söylemişti doktor ama dışarda yaptirmami tavsiye etmişti. Mersin de dis eti temizliğinde muayenesinde iyi bir hekim biliyorsanız Lütfen yardımcı olun, sınava hazırlanıyorum, sizidan hazirlanamiyorum da, lütfen önerilerinizi bekliyorum. Yanlış doktorda kaybedecek zamanım yok çok kotuyum. :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimse cevap yazmamış bende araştırıyorum siz bulabildinizmi iyi bir doktor 😕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biraz geç bi cevap olacak sanirim ama belki baska arayista olanlar vardir diye yardimci olmak istedim. Kuyuluk yolunda Mezitli dis poliklinigi var. Doktorumun adi Mustafa Ozan Guldogan. Igne fobisi olan ben 25 yasima kadar yaklasamadigim o disci koltugunu travma gecirmeden atlattim sayesinde. Anlayisli ve eli hafif bi doktor. Ankara mezunu, bundan mutevellit isinde oldukca mahir. Nezih kliniklerinde guleryuzleriyle son teknoloji basarili bir hizmet vermekte ekibiyle. Tavsiye ediyorum siddetle.

Pozcuda yol uzerinde kitapsanin ustunde Diş ve Diş Eti Hastaliklar uzmanı Mehmet Emin Örük var
Esiyle birlikte calisiyorlar.Ben gomulu 20 yas dişi için gittim

Canim pozcuda var. Sifa Goknur. En umutsuz ameliyatlara bile imzasini atmis bir kadin. Alanya firini sokagina girince sagda.

Artık diş hekimine gerek kalmamıştır da başımdnan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Mersin'de bir diş hastanesinde implant yaptıracaktım oradaki bir doktor 4 ay sıkıntı yaşayacaksın çok zorlu bir operasyon olacak demişti ve oradan kaçtım. Sonra arkadaşım birkan taha özkan hocaya getirdi. Hoca implantları taktı ve 1 of bile demedim. Bir insan ancak bu kadar sevecen olabilir. İmplant sonrası da değil acı çekmek gittim hatta çayımı da çorbamı da içebildim. Çok rahatım artık. Her doktorun söylediklerine inanmayın sakın mutlaka başka bir doktora daha görünün.

Ben de diş hekimiyim. Şu an orada olmadığım için iyi bir periodontolog önereyim size, Eda Işıksal Yatağan. Çamlıbel’de. Sevgiler

Back