• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları mersinde acil çocuk cerrahı arıyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
kızlar benim bebeğim yumurtalık ameliyatı vede boynunda brankial fistül ameliyatı olacak bildiğiniz iyi bir doktor varmı cocuk cerrahisi.bi tane doktora gittim boyun ameliyatı için bana dediki belki elim kayar şah damarını yanlışkla keserim böyle bişey olabilir mi boyun ameliyatı çokmu zor kaç gündür ağlıyorum lütfen yardım edin..

oldu ya bu ne elim kayar şah damarını keserim..nasıl dr.bu anlamadım..bebeğiniz kaç aylık ve durumunuz nedir bilmiyorum ama alın ankaraya falan getirin bebeğinizi..ikiside önemli ameliyatlar çünkü..çook geçmiş olsun :( ankara yada ist.da araştırın iyi dr.lar.. baksana mersindeki salağa..

Üzülme canım o ne biçim lafmış ne gerizekalı doktorlar var.bak mersin üniversitesi hastanesinden bir prof araştır ona götür,ben istanbuldayım ama mersinliyim,burda bir akrabam var çocuğunu ameliyat için burdan alıp mersine götürdü,çocuğun pipisi yumurtalarına yapışıktı,üniversiteye profa gittiler çok memnun kaldılar

ya aslında ben üniversiteye gittim dedim ki ben bebeğimi prof.yaptırmak istiyorum dedim.asistanlar vardı orada onlarda ameliyatları biz yapıyoruz biz yapmazsak nasıl öğreneceğiz dediler açıkcası bende korktum böle birşey olabilir mi ne yapacağımı şaşırdım bu prof.nasıl yaptırabilirim.

Back