Hastane hakkında bir fikrim yok ancak daha önce bu ameliyatı geçirmiş biri olarak rezervleri epeyce etkilediğini biliyormusunuz,benimde değerlerim epeyce yükselmişti ancak bekar olduğum için 11 cm de bile pek çok hekim almak istememişti en son abse geliştiği için mecburen ameliyat olmam gerekti kist alındı ancak amh değerim epey düştü.Size tavsiyem bkaç doktordan daha öneri almanız tabi eğer bekarsanız yahut cocuk sahibi olmayı düşünüyorsanızMerhaba, benim 7 cm çikolata kistim var. CA125, CA19-9 gibi değerlerim çok yüksek çıktığı için doktorlar Mersin Üniversite Hastanesinde ameliyat olmamı önerdiler. Daha önce bu hastanede çikolata kisti veya başka bir rahatsızlıktan ameliyat olan var mı?
evet biliyorum maalesef. Zaten bekarken de bir ameliyat geçirmiştim. Bir çok doktorla görüştüm ve çoğunluğu ameliyat olman gerekiyor dedi. 2 yıldır da hamile kalamıyorum 2 kez aşlama yaptık oda tutmadı, değerlerde çok yükselince tüp bebek doktoru bile önce kisti küçültmen gerek dedi. Ameliyat için de jinokoloji onkoloji biriminden başka doktor yapmıyor.Hastane hakkında bir fikrim yok ancak daha önce bu ameliyatı geçirmiş biri olarak rezervleri epeyce etkilediğini biliyormusunuz,benimde değerlerim epeyce yükselmişti ancak bekar olduğum için 11 cm de bile pek çok hekim almak istememişti en son abse geliştiği için mecburen ameliyat olmam gerekti kist alındı ancak amh değerim epey düştü.Size tavsiyem bkaç doktordan daha öneri almanız tabi eğer bekarsanız yahut cocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız
Siz bu yollardan daha öncede geçmişsiniz zaten:)kisti boşalttıktan sonra olan tüp bebek tedavileri daha başarılı oluyormuş çünkü banada o dönem kisti aldıktan sonra yumurta dondurma önermişlerdi.Hatta instagramda dr.mehmet reşit asoğlu var çikolta kistleriyle başarılı olan pek çok hastası varmış.Bakın isterseniz moral olur:)Umarım ameliyat başarılı geçer bebişi alırsınız kucağınızaevet biliyorum maalesef. Zaten bekarken de bir ameliyat geçirmiştim. Bir çok doktorla görüştüm ve çoğunluğu ameliyat olman gerekiyor dedi. 2 yıldır da hamile kalamıyorum 2 kez aşlama yaptık oda tutmadı, değerlerde çok yükselince tüp bebek doktoru bile önce kisti küçültmen gerek dedi. Ameliyat için de jinokoloji onkoloji biriminden başka doktor yapmıyor.
Amiinn İnşallah. Çok teşekkür ederim :) Alllah herkesin gönlüne göre versin. Yıllardır bu hastalıkla uğraşıyorum hem Adana da hem Mersin de bir sürü doktora gittim maalesef ki en az doktor kadar bilgi topladım ama hala neyi nasıl yapacam diye karar veremiyorum. Gerçekten çok zor bir durum. Dediğiniz doktora bi bakayım belki ondan bir fikir alabilirim :)Siz bu yollardan daha öncede geçmişsiniz zaten:)kisti boşalttıktan sonra olan tüp bebek tedavileri daha başarılı oluyormuş çünkü banada o dönem kisti aldıktan sonra yumurta dondurma önermişlerdi.Hatta instagramda dr.mehmet reşit asoğlu var çikolta kistleriyle başarılı olan pek çok hastası varmış.Bakın isterseniz moral olur:)Umarım ameliyat başarılı geçer bebişi alırsınız kucağınıza
Rica ederim:)Bela bir hastalık,Allah uzun yolunuzu kısaltsınAmiinn İnşallah. Çok teşekkür ederim :) Alllah herkesin gönlüne göre versin. Yıllardır bu hastalıkla uğraşıyorum hem Adana da hem Mersin de bir sürü doktora gittim maalesef ki en az doktor kadar bilgi topladım ama hala neyi nasıl yapacam diye karar veremiyorum. Gerçekten çok zor bir durum. Dediğiniz doktora bi bakayım belki ondan bir fikir alabilirim :)
Murat gültekin var Ankara da kisti boşaltıp yeni bulunan bir ilacı veriyorlar kist 6 ay içinde yok oluyor rezervide etkilemiyor öneririm ameliyat boş 1 ay sonra tekrar çıkıyor defalarca ameliyat oldum boşa kürek ve yıpranma vallaAmiinn İnşallah. Çok teşekkür ederim :) Alllah herkesin gönlüne göre versin. Yıllardır bu hastalıkla uğraşıyorum hem Adana da hem Mersin de bir sürü doktora gittim maalesef ki en az doktor kadar bilgi topladım ama hala neyi nasıl yapacam diye karar veremiyorum. Gerçekten çok zor bir durum. Dediğiniz doktora bi bakayım belki ondan bir fikir alabilirim :)
İşte maalesef hem işimden hem de diğer sebeplerden dolayı başka şehirlere gidemiyorum. Adana da bile daha önce orda yaşayıp ailem orda olduğu için gidebiliyorum.Murat gültekin var Ankara da kisti boşaltıp yeni bulunan bir ilacı veriyorlar kist 6 ay içinde yok oluyor rezervide etkilemiyor öneririm ameliyat boş 1 ay sonra tekrar çıkıyor defalarca ameliyat oldum boşa kürek ve yıpranma valla
Adana da araştırın o zaman bu yöntemi yapan doktor var mı diye ameliyat gerçekten boş tekrarlıyor hemenİşte maalesef hem işimden hem de diğer sebeplerden dolayı başka şehirlere gidemiyorum. Adana da bile daha önce orda yaşayıp ailem orda olduğu için gidebiliyorum.
Bi araştırayım bakayım inşallah vardır.Adana da araştırın o zaman bu yöntemi yapan doktor var mı diye ameliyat gerçekten boş tekrarlıyor hemen
Merhaba cea125 kac cikyor acabaMerhaba, benim 7 cm çikolata kistim var. CA125, CA19-9 gibi değerlerim çok yüksek çıktığı için doktorlar Mersin Üniversite Hastanesinde ameliyat olmamı önerdiler. Daha önce bu hastanede çikolata kisti veya başka bir rahatsızlıktan ameliyat olan var mı?
285 ve civarı çıkıyorduMerhaba cea125 kac cikyor acaba
Kötü huylu değildi de mi285 ve civarı çıkıyordu
Normal çikolata kistiydiKötü huylu değildi de mi
Benim de sağ overde biri 18mm diğeri de 33mm çikolata kisti var.Ca120 çıkınca kafayı yiyecektim .Normal çikolata kistiydi
Sizin CA125 kaçtı. Korkmanıza hiç gerek yok çikolata kisti olup da bu değeri düşük çıkan kimse yoktur. Benim Ca19 falan bile yüksek çıkıyordu. Üstelik sigara kullanan kişilerde de yüksek çıkıyor ve ben kullanmıyorum. 4 senedir bu hastalıkla uğraşıyorum 3 yıl önce de ameliyat olmuştum benim hep yüksek çıkar, kistlerim hep 6-7 cm olur bu 2. Ameliyatım oldu. İnanın hem Adana da hem Mersin de belki 15 den fazla doktorla görüştüm çok araştırdım şu anda en az bir doktor kadar bilgiye sahip oldum çikolata kisti hakkında.Benim de sağ overde biri 18mm diğeri de 33mm çikolata kisti var.Ca120 çıkınca kafayı yiyecektim .
Bi ay oldu visanne kullandım.Bugğn kontrolüm var .inşallah geçmiştir.Size tavsiyem Lugol iyotu araştırın .Bu kistin bende 2 yıldır olduğunu Hatta daha büyük olduğunu düşünüyorum hiç
Doktora gitmedim ve üç ay Lugol iyot kullandım ağrılarım azalmıştı ama iyine de dr gideyim dedim.Bi dr beni korkuttu ca1205 yüksek geldi diye sonra başka dr.gittim çikolata kistleri yükseltir dedi.Tabi ben hala inanamadım araştırmalara devam ettim bazılarında yükseltiyormuş.
Ama benim araştırmalarıma göre yabacı makaleleri okuduğuma göre kistler iyot eksikliğinden oluyor .Japon kadınları Hergün yosun yedikleri için iyot ihtiyacını gideriyorlarmış ve çoğunda ne tiroid ne guatr ne meme sorunu ne yumurtalıklarda kist varmış .
Ca120 çıktı.Vallah başka Dr gidene kadar ölecektim korkudan ne yemek yedim ne de su.ağlamalar stres hepsi beni etkiledi.Çok geçmiş olsun .Et tarzı beslenmeyin.Bi de size dediğim gibi lugol iyotu araştırın Hasan Hüsnü Eren’i instagramdan takip edin .Eğer triodleriniz falan iyiyse hiç beklemeyin kullanmaya başlayın .Sizin CA125 kaçtı. Korkmanıza hiç gerek yok çikolata kisti olup da bu değeri düşük çıkan kimse yoktur. Benim Ca19 falan bile yüksek çıkıyordu. Üstelik sigara kullanan kişilerde de yüksek çıkıyor ve ben kullanmıyorum. 4 senedir bu hastalıkla uğraşıyorum 3 yıl önce de ameliyat olmuştum benim hep yüksek çıkar, kistlerim hep 6-7 cm olur bu 2. Ameliyatım oldu. İnanın hem Adana da hem Mersin de belki 15 den fazla doktorla görüştüm çok araştırdım şu anda en az bir doktor kadar bilgiye sahip oldum çikolata kisti hakkında.
Bi deneyim bakalım teşekkür ederimCa120 çıktı.Vallah başka Dr gidene kadar ölecektim korkudan ne yemek yedim ne de su.ağlamalar stres hepsi beni etkiledi.Çok geçmiş olsun .Et tarzı beslenmeyin.Bi de size dediğim gibi lugol iyotu araştırın Hasan Hüsnü Eren’i instagramdan takip edin .Eğer triodleriniz falan iyiyse hiç beklemeyin kullanmaya başlayın .
Rica ederim.Bugün dr gittim .Biri 18mm olmuş diğeri 17 mm.Ca da 40 olmuşBi deneyim bakalım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?