C Caney01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2016 4 3 36 37 15 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Caney01 #1 Merhaba bayanlar. Yakın zamanda mersinde özel hastanede dogum yapan varmi arananizda ? Hangi doktor memnun kaldiniz mi ve ücret olarak ne ödediniz ? Cevaplariniz icin tesekkür ederim
Merhaba bayanlar. Yakın zamanda mersinde özel hastanede dogum yapan varmi arananizda ? Hangi doktor memnun kaldiniz mi ve ücret olarak ne ödediniz ? Cevaplariniz icin tesekkür ederim
H hilmesd Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2019 64 66 3 36 17 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Caney01 #2 Caney01 .!.: Merhaba bayanlar. Yakın zamanda mersinde özel hastanede dogum yapan varmi arananizda ? Hangi doktor memnun kaldiniz mi ve ücret olarak ne ödediniz ? Cevaplariniz icin tesekkür ederim Genişletmek için tıkla... merhaba bende doğum yapacam kontrole forum yaşama gidiyorum ama doğumu nerde yaparım blmiyorum
Caney01 .!.: Merhaba bayanlar. Yakın zamanda mersinde özel hastanede dogum yapan varmi arananizda ? Hangi doktor memnun kaldiniz mi ve ücret olarak ne ödediniz ? Cevaplariniz icin tesekkür ederim Genişletmek için tıkla... merhaba bende doğum yapacam kontrole forum yaşama gidiyorum ama doğumu nerde yaparım blmiyorum