• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERSİN Kadın Doğum randevuları neden kapalı ???

BERISMERVOS

💕💕İki Prenses Annesi💕💕
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
213
48
13
30
MERSİN kadın doğum randevuları kapalı ve hastane gidemiyorum neden kapalı bilgisi olan var mı eşim asgari ücretle çalıştığı için özelede sık sık gdemiyorum ve gebeliğimi takip edemiyorum bi sorun var mı yok mu bilmiyorum aynı durumu yaşayan var mı sadece mersinde mi böyle????

MERSİN kadın doğum randevuları kapalı ve hastane gidemiyorum neden kapalı bilgisi olan var mı eşim asgari ücretle çalıştığı için özelede sık sık gdemiyorum ve gebeliğimi takip edemiyorum bi sorun var mı yok mu bilmiyorum aynı durumu yaşayan var mı sadece mersinde mi böyle????
Direkt hastaneyi arayın en dogru bilgiyi boyle alirsiniz. Bütün hekimler enfekte olmuş olabilir.

Aradım bura gelip randevu alacalacaksınz dediler daha bişi soru sormama izin vermeden kapatılar aynı gün için hemen mi başka gün için mi özel ssk dışı mı bakılacak hiç bişi bilgi alamadm uzak ve ters yolu iki üç tane araba değiştirmek gerekiyor özel araba gerekiyo bilemiyorum ya

Aradım bura gelip randevu alacalacaksınz dediler daha bişi soru sormama izin vermeden kapatılar aynı gün için hemen mi başka gün için mi özel ssk dışı mı bakılacak hiç bişi bilgi alamadm uzak ve ters yolu iki üç tane araba değiştirmek gerekiyor özel araba gerekiyo bilemiyorum ya
182 miydi randevu cagri merkezi onu arayın bir de.

Oda cok uzak ya bi saatlik yol ve ora sabahın köründe gdip sıra girmek gerek randevu yok ve iki kizimda küçük sabah erken gidemem😔

Ben de mersindeyim aradım bulamadım sanırım koronadan dolayı boyle. İlk kontrole gidecekseniz özele gidin ama maddi durumum iyi değil dediniz. Başka kadın doğum polikliniği de yok diye biliyorum.

İki defadır modern özel tıp hastane gdiyorum ama devamlı bilemiyorum o ayki duruma bağlı 🤷kese ve bebek kalbi için gitmiştim kaç gündür aşırı bel ağrım var ve dunden aşırı kasığımın altı cok fena ağrıyo düşükten çok korkuyorum 😔

Bide sizin gitiniz özel hastane varmı ?varsa fiyatı yazarmsnz?
İki defadır modern özel tıp hastane gdiyorum ama devamlı bilemiyorum o ayki duruma bağlı 🤷kese ve bebek kalbi için gitmiştim kaç gündür aşırı bel ağrım var ve dunden aşırı kasığımın altı cok fena ağrıyo düşükten çok korkuyorum 😔
Canım 9 haftalık hamilesin kanaman olmadığı sürece endişelenme kasık agrılarının olması cok normal. Ben önceden forum yaşama gittim muayane 70 ya da 80 liraydı diye hatırlıyorum yalan söylemıyım en son mayıs ayında gitmiştim. Daha bebeğim için doktora gidemedim özele gitmek istemiyorum ilk hamileliğim de hep özele muayane oldum ve bundan özele gitmek istemiyorum doğumumu devlette yapmak istiyorum

Forumu aradım 100 tl söylediler ben normalde devlete gdiyorum ilk kızımda cinsiyet için foruma gitmiştik beş yıl önce sultan hanım vardı ama ikisindede devlete doğum yaptm 🤗bnm dger iki gebeliğimde öyle ağrım yoktu bu daha erken olmasına rağmen sabaha kadar bel ve kasık ağrısından uyuyamıyorum ya🙄 sizinki ilk mi yada

Forumu aradım 100 tl söylediler ben normalde devlete gdiyorum ilk kızımda cinsiyet için foruma gitmiştik beş yıl önce sultan hanım vardı ama ikisindede devlete doğum yaptm 🤗bnm dger iki gebeliğimde öyle ağrım yoktu bu daha erken olmasına rağmen sabaha kadar bel ve kasık ağrısından uyuyamıyorum ya🙄 sizinki ilk mi yada
Off cok pahalı olmuş ya 100 lira uçurmuşlar resmen ben sultan hocaya da gittim herkes onu begenıyor ama ben Menderes hoca var onu cok begendim gidersem ona giderim. Benım bu 2. Hamileliğim ilkinde de kasık agrılarım olmuştu kanaman olmadığı sürece dediğim gibi hiç bir sıkıntı yok. Rahmin büyüyor ondan bu agrıların

Back