Mersin///33

merhaba bayanlar...
papatyam iyiyiz canım,umarım sen de iyisindir.
hatic22 evet canım,burda çalışıyoruz

slm bayanlarr naslsınız arada ziyaret ediyorum sizleri elimden geldigimce gelmeey çalışacam belki yakınlarda vardı tanıdık burda

heyyt topik boş kalmadı daha ben ölmedim daha, kanımın son damlasına kadar burdayım.eee nasılsınız bakalım havada berbat bugün neyse hayırlısı haftasonuna az kaldı nasıl olsa ooohh ne güzel.

günaydın canlarım...
yarın 5 günlüğüne Hatay'a gidiyorum,burda olamayacağım,ama gönlüm hep sizinle olacak

günaydınnnnnnnnnn

yok yok merak tmeyin bundan böyle boşlamayacagım burayı

miskokulum güle güle git gel canım iyi yolculuklar

selam kızlar
bende uzun zamandır gelemeyenlerden oldum.
iznim vardı, memlekete gittim. kardeşimin düğününü yaptık falan derken uzun zamandır bakamadım buralara.
herkes iidir umarım.

günaydınlar efendimm

sagol crescentmont sen naıslsın
her iki taraftan hemşo sayılırız bak nevşehirliymişsin sanırım :)bende niğdeliyiim :)

selam kızlar nasılsınız bakalım.ben süperim iki haftalığına tatildeyim şuan biyere gitmiyorum ama evde olmakta güzel bol bol uyumak...
melike hala evi yerleştirmedimi acaba yoksa bizi unuttumu

slm sekerlerrrrr a.s.a.s.a.s.
hepinizi çokk özledimmmm fıstıklarrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

ev tutmuşsun melikecim,hadi hayırlı olsun,taşınırken de kolay gelsin canım
saol bitanemmma.s.

günaydın canım hayırlı olsun güzel günlerde otur inşallah bitanem.buarada herkesi öpüyorumm.
cok saol tatlışımmma.s.

günaydınlar....
melike ne zaman bağlatacak interneti aceba?
papatyam sen nasılsın?
baglattık canımın içiii naber nasılsın bidenemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız bakalım.ben süperim iki haftalığına tatildeyim şuan biyere gitmiyorum ama evde olmakta güzel bol bol uyumak...
melike hala evi yerleştirmedimi acaba yoksa bizi unuttumu
yoggg guzummm hiç unuturmuyum bak sözümü tuttum geldimmm bebişimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

günaydınlar...
görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir umarım
olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

mersin'den slm olsun herkese,ne sıcak ya,gece uyuyamıyorum
melikecim özlemişim canım
papatyam sen nasılsın?
marbley canım sen nerelerdesin?

mersin'den slm olsun herkese,ne sıcak ya,gece uyuyamıyorum
melikecim özlemişim canım
papatyam sen nasılsın?
marbley canım sen nerelerdesin?

bende sizi çok özledim canımın içiii yaa mersindesin demek valla bende büte girmek için mersin yapıcam ihmallik yaptım günü gecmiş adres degişikligi yapmak için hiç sorma canım ya ondan moralim yoktuda eşimin allahtan izni var onu kıullanıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…