Mersin///33

selam kızlar kimsecikler beni merak etmemiş iki ayda.artık giremeyeceğim zaten topiğe interneti iptal ettirdim. bir kaç günlüğüne kuzenime geldim burdan misafiriniz olurum sonrası allah kerim.

canım benim hayırlısı olsun işllh allah yolunuzuı açık etsin.görüşürüz inşllhopuyorumnanaktan:1hug:

çok tesekkürler baharcımmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

günaydınlar...
melikecim nerelerdesin ya?

günaydın güzeller güzelimmma.s.a.s.a.s.
burdayım yofrişimmm izindeydik adanada annemlerde yeni geldik tatlışım işte artık bu ay sonu tasınma telaşı var bitanem sen napıyosun nasılsın ohhhh artık tatile giriceksin inşallah sendeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar herkese iyi bir hafta diliyorum.melikecim canım yerleştinmi cicim.

günaydın bitanemmm canım daha mersindeyiz eşim göreve gidiyo simdi toplanıyoz bu ay sonu gibi tasınırız gidip daha ev tutup gelicez bi hafta caışıcak tayin iznine cıkıcaz galiba canımcım sen napıyıosun nasılsın tatlışımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

selam canım taşındınız sandımbilmiyorumkismilebende neyapayım işte çeyiz falan alıyorum yavaş yavaş hazırlıklar yapıyorum kendi çapımda:teytey:

kolay gelsin melikecim,ev arama telaşı var bir de,offf!

çok tesekkürler bitanemm evet canımcım bakalım polisss arkadasının evini düşünüyoz ama ne bilim nasıl sence bak ev normalde 4 katlı binaymış bu 3.kat dogalgazlı sana ait acıp kapatman sonra 3+1 160mtrekare benim için büyük günes evin içinden hiç çıkmıyomus bu özelligi iyi bide emniyete 15 dakikaymış içinde suanda astsubay oturuyomus cıkıcakmıs ona demiş 400 e verdim ama sen benim meslektasımsın bişiler yaparım demiş bana çok geldi ama dogu sartlarını bilmiyorum gülüm nasıl sence???
bizim arkadas gelin gidicek marasa oda carsıya yakın evi stadyumun karsısında içi lambirli felan cok hoşuma gitmişti bilmiyom canım yinede malatyadaki evi bi gidip görmek lazım.....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

selam canım taşındınız sandımbilmiyorumkismilebende neyapayım işte çeyiz falan alıyorum yavaş yavaş hazırlıklar yapıyorum kendi çapımda:teytey:

hayırlı ugurlu olsun bitanem agız tadıyla kullanman dilegiyle canımın içi yog daha tasınmadık mersindeyiz eşimde görevde bende evle ugrasıyom bu ay sonuna dogru ,nşallah guzuummm çok öptümmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kira ortalama bir değer gibi geldi bana ama oralara göre nasıldır bilmiyorum canım.Altında ve üstünde birilerinin oturuyor olması çok iyi olmuş,daha iyi ısınırsın.Hayırlı olur inşallah

kira ortalama bir değer gibi geldi bana ama oralara göre nasıldır bilmiyorum canım.Altında ve üstünde birilerinin oturuyor olması çok iyi olmuş,daha iyi ısınırsın.Hayırlı olur inşallah

inşallah tatlışım bakalım hakkımızda hayırlısı nereyse orda oturalım diyorumolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

güzel ve kaliteli olanlar ne yazık ki pahalı oluyor,en iyisini yapıyorsun,gereksiz eşyalar almaktansa böylesi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…